L’històric d’Unió Valenciana Carles Choví fitxa per un nou partit

El polític i empresari s'incorpora al projecte de Demòcrates Valencians per ser “l'opció moderada que millor pot defensar els interessos d'aquesta terra”.

El comité electoral de Demòcrates Valencians, encapçalat pel seu secretari general Albert Sarrió, el reponsable d’organització Lluís Bertomeu i el portaveu del Consell Polític Roger Mira, va tancar ahir a València la incorporació de l’empresari i històric dirigent d’Unió Valenciana Carles Choví, al projecte centrista i valencianista.

Carles Choví va ser militant d’Unió Valenciana des de 1986 fins a 2004. Va arribar a ser president provincial de les joventuts del partit regionalista. En el període en què Héctor Villalba va liderar el partit, Carles Choví va formar part de l’executiva nacional d’UV, arribant a ser el responsable polític de la campanya electoral de les eleccions a les Corts Valencianes de 1999. En 2005 va fundar el partit valencianista Opció Nacionalista Valenciana, en el qual seria Secretari General, càrrec que revalidaria en 2008 quan es va refundar com Units per València.

Amb aquest fitxatge, Demòcrates Valencians continua reforçant la seua estructura de cara a les eleccions valencianes de maig de 2019, configurant-se com l’opció d’estricta obediència valenciana on conflueixen totes les sensibilitats del valencianisme polític, des de la moderació i el consens.

Publicitat