Detingut un xiquet per presumptament matar un home després d’una baralla a Carlet

Inicialment va ser arrestat el seu pare per l'homicidi, encara que el menor va confessar el crim després que este fora empresonat.

Guàrdia Civil
PublicitatAVL

La Guàrdia Civil ha detingut un xiquet de 14 anys per la seua presumpta implicació en la mort d’un home en una barriada de Carlet (València) durant una renyina en la matinada de la Nit de Nadal, segons han confirmat a Europa Press fonts de l’institut armat.

Inicialment va ser arrestat el seu pare per l’homicidi, encara que el menor va confessar el crim després que este fora empresonat. La baralla es va iniciar per la mort d’un gos, perquè la víctima acusava este xiquet i uns altres d’haver acabat amb la vida de l’animal, com relata este periòdic.

PublicitatRovira  

La detenció del menor, per la seua presumpta implicació en un delicte d’homicidi, i la seua posada a la disposició de la Fiscalia de Menors es va produir el dia de la Nit de Cap d’Any, una setmana després dels fets, segons fonts de la Guàrdia Civil.

La Guàrdia Civil va confirmar el passat 26 de desembre la detenció d’un home en relació amb la baralla que va acabar amb la mort i que es va iniciar en la vesprada de la Nit de Nadal perquè la víctima hauria amenaçat el menor.

En la discussió, la víctima va arribar a clavar un arma blanca en l’ull al pare del menor detingut, que va ingressar en l’Hospital de la Ribera, a Alzira (València), encara que no va perdre l’ull. Ara s’ha conegut que el menor va ser qui presumptament va provocar la mort.

Publicitat