lunes, 20 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Carlos Fabra obté la llibertat condicional

El jutjat de Vigilància Penitenciària núm. 1 de Madrid ha acordat aquest divendres la llibertat condicional de Carlos Fabra, internat en el centre penitenciari Victoria Kent, després d’haver complit tres de les quartes parts de la condemna de quatre anys per la qual va entrar a la presó després de defraudar 700.000 euros a Hisenda pel cas “Naranjax”.

Fabra ingressava en la presó l’1 de desembre de 2014 després que el Govern li denegara la seua petició d’indult. Ara, complida gran part de la seua condemna, l’exdirigent popular ha obtingut la llibertat condicional segons estableix la Llei Penitenciària.

La comunicació de la seua nova situació judicial li arribava a Fabra poc després d’eixir de permís de finalització de setmana del centre penitenciari Victoria Kent, per la qual cosa una vegada notificada la seua llibertat, el president de la Diputació de Castelló no haurà de tornar a presó.

Així mateix, fa amb prou faenes uns dies, Carlos Fabra sorprenia amb el seu nou aspecte en la qual se li veia, amb pèl canós, més prim i sense les seues característiques ulleres fosques que sempre li han acompanyat. El mateix Fabra compartia la seua nova imatge a través del seu mur de Facebook, oberta des de fa amb prou faenes uns mesos.

Últimas noticias

Contenido relacionado