Carlos Fabra fa “precampanya pel PP” en eixir dels jutjats de declarar pel cas del Bar España

L'ex-líder popular ha desmentit que tinga vinculació directa amb el partit d'ultra-dreta VOX i ha afirmat que si va acudir a un dels seus, actes va ser per petició d'un amic.

L’expresident de la Diputació de Castelló, i ex-lider provincial del PP, Carlos Fabra ha acudit este dijous als Jutjats de de Castelló a declarar com a perjudicat pel cas “Bar España”. Un cas obert al 2016 en el qual el jutjat d’Instrucció número 5 de Castelló ha citat a prop d’una vintena de persones, entre les quals es troba l’expresident de la Diputació com a injuriat i calumniat per publicacions en diferents xarxes socials en les quals se l’acusa de formar part d’una xarxa de pederàsties a la Comunitat Valenciana.

Fabra ha declarat a l’eixida dels jutjats que “és una canallada, que s’arrossega des de fa 20 anys i que espera que la fiscalia prenga mesures legals contra els responsables de la difusió del bulo“.

Rovira  

Però al marge del tema Judicial, Fabra ha segut preguntat per la seua “afinitat” amb el partit polític VOX ja que se’l va veure públicament en un dels seus actes. Fabra ha demanat els periodistes “que no se inventen cosas” i ha afirmat que si va acudir va ser perquè el seu amic, Pepe Aymerich, li ho va demanar. “He votat tota la meua vida al Partit Popular i ara als 73 anys no vaig a canviar”, ha afirmat. Però l’expresident provincial ha aprofitat l’ocasió per “recordar tot el que el Partit Popular ha fet en aquesta Ciutat”.

Fabra ha negat la seua vinculació amb el partit d’ultra dreta VOX, tot i que es dona la circunstància que una de les persones que l’acompanyava, Rafael Suay, apareixia com a suplent en les llistes de Candidats a les Corts Valencianes de Falange.

PublicitatJuega Limpio Orihuela