22 C
Valencia

Carlos Mazón: “La Diputació impulsarà la millora del node metropolità Alacant-Elx”

El president de la Diputació, Carlos Mazón, ha apostat per optimitzar les infraestructures del node Alacant-Elx.

- Publicitat -AVL

El president de la Diputació, Carlos Mazón, ha apostat per optimitzar les infraestructures del node Alacant-Elx amb la finalitat de configurar una “vertadera àrea metropolitana que treballe i es promocione unida”. Així ho ha expressat aquest matí en la inauguració del fòrum organitzat per la Unió Empresarial de la província d’Alacant -UEPAL-, on ha qualificat aquestes dues ciutats com un dels pols d’atracció més estratègics del Mediterrani espanyol i del sud d’Europa des del punt de vista turístic, econòmic, empresarial i social.

La temàtica de la trobada ha versat sobre ‘La regió funcional Alacant-Elx, nus de desenvolupament del sud-est mediterrani’. En ell ha participat més d’un centenar de persones del món empresarial, financer i polític del territori, així com els respectius alcaldes d’aquestes localitats, Luis Barcala i Carlos González.

Mazón, després d’inaugurar la jornada celebrada en la Cambra de Comerç d’Alacant amb seu a Elx Parc Empresarial, ha assegurat que “hem avançat molt des del punt de vista empresarial i industrial”, al mateix temps que ha concretat que els emprenedors “ja viuen la realitat de la connexió del node Alacant-Elx en l’àmbit industrial, comercial i social”.

No obstant això, ha insistit que “som les administracions, i ací expresse el meu compromís com a responsable de la institució provincial, un dels eixos clau en el vertader aprofitament que les dues ciutats juntes poden tindre”.

En aquest sentit, ha concretat que des de la Diputació “estem donant suport als projectes estratègics d’Alacant, amb aqueixa capitalitat digital, i d’Elx, amb el seu Centre de Congressos”, però ha matisat que “hem de fer alguna cosa més, hem d’unir aqueixes iniciatives comunes perquè ens puguen catapultar des del punt de vista de les nostres infraestructures a una vertadera àrea metropolitana real, que treballe i es promocione unida”.

També ha puntualitzat que correspon a cadascun dels municipis, “mantenint la seua personalitat i la seua uniformitat”, aprofitar aqueixes sinergies.

Finalment, Carlos Mazón ha avançat que la Diputació d’Alacant intensificarà les reivindicacions al Govern d’Espanya per a reclamar millors infraestructures, fonamentalment en inversions ferroviàries i de carreteres, en tant que permeten “millorar l’ocupació i són transcendentals per al desenvolupament econòmic de totes dues localitats i de tot el territori provincial”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,773FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Borriana redistribuirà les seues àrees de competència delegades per l’Alcaldia

Després de la dimissió del regidor socialista Javier Gual "per motius personals" i la pròxima incorporació d'Ester Meneu en l'equip municipal de govern.

Detectats brots de coronavirus a Castelló, Orpesa, Onda i Benicarló

La província de Castelló ha registrat en 24 hores un total d'11 brots.

Sanitat prorroga durant 21 dies més les mesures restrictives per a la Comunitat Valenciana des de dilluns que ve

La Comunitat Valenciana registra 707 nous casos de coronavirus i 688 altes a pacients

L’AVL reivindica la figura literària de Carmelina Sánchez-Cutillas

Dona rebel, apassionada, lluitadora, forta, a més d’escriptora excepcional de les lletres valencianes del segle XX han sigut alguns dels molts qualificatius pronunciats en la Jornada Feminari en homenatge a Carmelina Sánchez-Cutillas, Escriptora de l’Any 2020, organitzada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

La Generalitat convoca oposicions per a formar part de l’escala d’orientadors de Labora

Amb aquestes proves Labora pretén oferir estabilitat a un servei fonamental per a la ciutadania
- Advertisement -

: Valencià