Carmen París reinterpreta el seu cançoner al Palau de la Música de València

La cantant ha rebut el Premi Nacional de Músiques Actuals 2014 del Ministeri de Cultura, entre altres distincions

El Palau de la Música de València acollirà el pròxim dijous, 7 de juny, l’actuació de l’artista Carmen París. A partir de les 21:00 hores, la cantant aragonesa presentarà l’espectacle “París al piano”, una antologia de la seua llarga carrera.

“París al piano” és un directe que transmet l’amor que l’autora té per l’art de la música en el sentit més ampli de la paraula. Amb l’únic acompanyament del piano, la vocalista desgrana els millors temes del seu repertori, amb unes cançons que mantenen la màgia del mateix dia en què van ser escrites. D’aquesta manera, la cita representa una trobada amb el seu públic en un ambient personal i intimista.

Des del començament de la seua carrera en 2002, Carmen París, compositora, pianista i lletrista, ha agermanat el folklore ibèric, centrat en la seua pròxima jota aragonesa, amb diversos estils musicals que facen la volta al món, amb ritmes d’arrels mediterrànies, africanes o americanes, sempre amb un punt de vista universal i contemporani.

Al llarg de tota la seua trajectòria musical, on ja suma gairebé vint anys i l’edició de quatre discos, Carmen París ha aconseguit un gran reconeixement per la seua labor cultural i artística. També ha obtingut nombrosos guardons, entre els quals destaca el Premi Nacional de Músiques Actuals que li atorgà el Ministeri de Cultura l’any 2014.

Carmen París és una creadora que sap combinar com ningú la música pròpia amb la de terres llunyanes, amb una personalitat i un esperit de fusió que han donat un sentit únic al seu art i a la seua forma d’entendre la vida. Les seues arrels aragoneses impregnaran la Sala Rodrigo del Palau de la Música en un ambient exclusiu, de confidencialitat amb el seu públic. Acompanyada tan sols del seu piano i la seua excepcional veu, donarà lloc a un espectacle irrepetible de fusió i mestissatge d’estils tradicionals.

Aquest concert forma part del cicle “Rock, Pop… al Palau”, organitzat per la institució valenciana en col·laboració amb l’Associació de Promotors de la Comunitat Valenciana (MusicaProCV).

Les entrades anticipades es poden adquirir al preu de 20€ (més despeses de gestió) en la pàgina oficial del Palau de la Música: https://www.palauvalencia.com/evento/carmen-paris/

Publicitat