18:02 - martes, 27 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Carmen de Rosa revalida la presidència de l’Ateneu Mercantil de València

Més de 1900 socis es van desplaçar en el dia d’ahir a l’Ateneu Mercantil de València per a votar, poc més del 50% del cens de l’entitat. Una cua de votants es mantenia des de les 9 del matí que no va veure’s reduïda fins a prop de l’hora de tancament a les 9 de la nit. Molts van voler participar en un procés electoral marcat per la duresa de la campanya i les acusacions vessades.

Moments de molta tensió

Empleats de l’Ateneu i interventors de les candidatures vigilaven que fora un procés net, però els moments de recompte van donar en els primers vots la victòria a Carmen Martorell, en arribar a la mitat de l’escrutini els interventors ja van veure que el resultat donava la volta i que era Carmen de Rosa qui mostrava el seu avantatge, que va guanyar per més de 250 vots.

Ambdues candidates es van mostrar tranquil·les a l’hora de l’escrutini. Que va durar poc més de dos hores. Els crits de felicitació van esclatar quan es van finalitzar els resultats. Carmen ho celebrava amb els seus companys de campanya i en tot moment acompanyada de la seua filla, la fallera major del 2014, Carmen Sancho de Rosa.

Amb aclamacions de “Presidenta, presidenta” va tancar-se la nit on Carmen de Rosa va declarar-se “molt satisfeta dels resultats i del nivell de participació”, ja que el seu argument “no era la campanya sinó els fets: els anys de gestió que havien fet de l’Ateneu el que és hui dia”. Aquesta reelecció significa “una aposta per la nostra gestió i un aval per a seguir treballant pels socis i per l’Ateneu Mercantil els pròxims quatre anys” afegint “gràcies a tots els que han confiat en la nostra candidatura esperem no defraudar-los i per a fer de l’Ateneu una millor institució”.

Finalment, ha afirmat que “l’Ateneu està per damunt de noms i de candidatures i la nostra prioritat va a seguir sent el soci i continuem, com sempre, oberts a totes les propostes que ens vulguen plantejar per a millorar l’Ateneu Mercantil del València”.

Últimas noticias

Contenido relacionado