La Vila Joiosa celebrarà el Carnestoltes amb una desfilada infantil i una festa nocturna

La Vila Joiosa es prepara un any més per celebrar el Carnestoltes.

La Vila Joiosa es prepara un any més per celebrar el Carnestoltes. Les regidories de Festes i Educació han programat dues jornades, una per a adults i una altra per a nens, en què celebrar aquesta festivitat. El Carnaval a la Vila serà el divendres 9 de febrer i el dissabte dia 10.

Els més petits seran els primers a celebrar aquesta festa el divendres 9 de febrer amb la tradicional desfilada en què podran estar acompanyats de les seves famílies. La concentració dels participants serà al carrer Colom i la desfilada arrencarà a les 17.00 hores camí del parc de la Barbera on hi haurà una festa infantil amb música i inflables. La desfilada estarà amenitzat per la colla Els Valerios.

Rovira  

Dissabte a la nit, a partir de les 22.00 hores, se celebrarà el Carnestoltes al carrer Colom amb disc mòbil i la bandeta de l’Agrupació Musical Mediterrani de la Vila. Les barres de begudes estaran gestionades, amb l’objectiu de recaptar fons per a les festes, per les companyies dels reis moro i cristià 2018: Catalans i beduïns, que comptaran amb la col·laboració del pub La Primera i Broadway bar de copes.

La festa serà, com altres anys, també un concurs de disfresses. Es premiarà a la millor disfressa de grup amb 200 euros, a la millor disfressa individual amb 100 euros i a la disfressa més original amb 50 euros. La festa s’allargarà fins aproximadament les 4 de la matinada.

PublicitatJuega Limpio Orihuela