jueves, 18 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El carnestoltes de Torrent ja té imatge per al 2017

A tan sols una setmana de la festivitat de Carnestoltes, els escolars dels col·legis de Torrent han presentat a concurs este matí la seua proposta de màscara carnavalesca per a ser la imatge que representarà la festa en la ciutat. La sala de plens del consistori ha acollit la presentació de les màscares on, la regidora d’Educació, Patricia Sáez, juntament amb un alumne i un mestre de cada escola han votat les màscares guanyadores.

La creativitat, la innovació i l’ús de les diferents tècniques artístiques han estat presents en totes les creacions. Com ha assenyalat la regidora Patricia Sáez, “l’elecció ha estat molt difícil, ja que el nivell creatiu i artístic de les manualitats ha sigut mot alt. Estem molt contents pel fet que tant la direcció dels col·legis com els alumnes formen part activament d’estes iniciatives que reforcen la creativitat i els llaços del consistori en els centres educatius”. Les categories de participació i els guanyadors de cada categoria han sigut els següents:

– Primera categoria: Maria Amparo Mora Royo, del col·legi San José y Santa Ana. Trinitarias.
– Segona categoria: Ángela Lukacs, del CEIP Lope de Vega.
– Tercera categoria: Natalia Aucejo Escobar, de la C.E.E. La Unión.

Després de nomenar les tres màscares més votades s’ha realitzat un sorteig per decidir quina era la imatge que representarà el carnestoltes de la ciutat. La màscara elegida ha sigut la de Natalia Aucejo de la CEE La Unión.

Últimas noticias

Contenido relacionado