Carolina Durante interromp un concert a València per a expulsar un espectador que va agredir una jove

El grup Carolina Durante va interrompre un concert a València per a expulsar de la sala un home que va agredir una jove durant l'actuació.

El grup Carolina Durante va interrompre durant uns minuts un concert a València per a expulsar de la sala un home que es trobava entre el públic i, pel que sembla, va agredir una jove durant l’actuació.

Els fets van ocórrer el dissabte, quan la banda madrilenya oferia un concert en la Sala Moon de València. El vocalista del grup, Diego Ibáñez, en un moment donat va parar l’actuació per a recriminar la seua actitud i expulsar un home del públic que suposadament havia agredit una jove i altres assistents, segons ha explicat en un comunicat Grupo Salamandra, propietari del local.

“¡Tú, fuera! Vas a pegar a una chavala, no me jodas, macho”, va dir sobre l’escenari el vocalista. Segons ha detallat la sala, “immediatament, la seguretat del local es va fer càrrec de l’incident i va expulsar l’home”.

El Grupo Salamandra ha manifestat el seu suport a la decisió presa pel grup i ha assegurat que, per la seua banda, “no repara ni repararà a prendre la decisió d’expulsar de totes les seues sales les persones que torben l’ambient”.

Lo más leído

CatalanSpanish