Punset podria incorporar-se al gabinet de Ximo Puig

En cas que Punset acceptara l'oferta estaria destinada a reforçar les relacions amb la Unió Europea.

278

L’exeurodiputada de Ciudadanos Carolina Punset té una oferta de Ximo Puig sobre la taula i a hores d’ara estudia si l’accepta i s’incorpora al gabinet del president de la Generalitat com a assessora.

Segons ha pogut confirmar À Punt de fonts pròximes a l’exdiputada valenciana, l’oferta de Presidència existeix i Punset està reflexionant-hi, però que no farà cap declaració fins que no prenga la decisió definitiva.

Carolina Punset va ser candidata a presidir la Generalitat per Ciudadanos l’any 2015, però el 2016 va canviar l’escó de les Corts per l’acta d’eurodiputada a Brussel·les. En l’última etapa de la seua trajectòria en la primera línia política de la formació taronja va mostrar obertament discrepàncies davant la progressiva dretanització del partit que lidera Albert Rivera.

Precisament durant aquest dilluns s’ha fet pública l’eixida de fins a quatre persones vinculades a Ciudadanos: el portaveu econòmic en el Congrés Toni Roldán i el cap de llista al parlament d’Astúries, que han deixat l’acta; l’eurodiputat Javier Nart, que ha abandonat l’executiva del partit, i l’exsecretari de Programes a Múrcia, Miguel López Bachero, qui s’ha donat de baixa directament.