21:12 - viernes, 1 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Carolina Valls, guanyadora de la VIII edició de la Biennal de Pintura de Carcaixent

El divendres es va celebrar, en la Biblioteca Pública, l’acte de lliurament del premi de la huitena edició de la Biennal de Pintura “Ciutat de Carcaixent” que organitza l’Ajuntament de Carcaixent junt amb l’Associació Pictòrica. La guanyadora del certamen va ser la pintora valenciana Carolina Valls que, amb la seua obra Flexible 4#, va obtenir per unanimitat el primer premi del jurat valorat en 2.500 €. A més, l’obra presentada per Fernando Jiménez Fernández, Intreoselenita 12, va rebre una menció d’honor.

Per a esta VIII edició s’han presentat un total de 61 obres, participació que, en paraules de la regidora de Cultura, Desirée Palma, “és una clara mostra de la bona salut de què gaudeix la Biennal de Pintura i del prestigi que té entre els artistes”. El president de l’Associació Pictòrica, Francesc Morant, va destacar la “gran qualitat” de tots els treballs presentats al certamen i la dificultat per a decidir-ne l’obra guanyadora. De totes les obres rebudes, el jurat en va seleccionar 14 que són les que formen part de l’exposició que es pot visitar ja en la Biblioteca Municipal fins al 12 de març.

Desirée Palma va manifestar, durant la seua intervenció, la voluntat de l’Ajuntament de Carcaixent de continuar treballant junt amb l’Associació Pictòrica per a millorar la repercussió del certamen, i especialment per a valorar un lloc alternatiu d’exposició i poder, així, declarar més finalistes. “Personalment he pogut comprovar enguany que costa quedar-se, en aquest cas, amb sols 14 obres seleccionades, atenent l’entitat que ja té aquest premi i que fa que les obres que s’hi presenten siguen moltes i de molta qualitat”, va explicar.

Últimas noticias

Contenido relacionado