16.4 C
Valencia

Carrasco defensarà en el Ple la presó permanent revisable

- Publicitat -AVL
- Publicitat -
  • Carrasco: “Demanarem de nou que els partits reconsideren la seua postura sobre la derogació d’aquesta pena excepcional, que s’utilitza en casos d’extrema gravetat, com l’assassinat de menors”.
  •  “No constitueix una sort de “pena definitiva”, ja que contempla la reinserció del penat, tal com remarquen moltes associacions i afectats que demanen mantenir-la”.

Els últims esdeveniments motivats per assassinats de menors innocents han tornat a posar sobre la taula les diferents postures respecte a la derogació o permanència de la presó permanent revisable.

El Grup Municipal Popular tornarà a portar al Ple, per segona vegada, una Declaració Institucional en la qual sol·licitarà el suport de la resta de grups perquè l’Ajuntament de Castelló defense la figura de la presó permanent revisable.

El seu portaveu, Begoña Carrasco, explica que demanaran als grups que reconsideren la seua postura sobre la derogació d’aquesta pena excepcional, que s’utilitza en casos d’extrema gravetat, com l’assassinat de menors.

“No constitueix una sort de, “pena definitiva”, ja que contempla la reinserció del penat, tal com s’esforcen a remarcar moltes associacions, com AFAVIR, i afectats que demanen mantenir-la, igual que existeix en altres països d’Europa”.

- Publicitat -

La seua admissió a tràmit no suposa cap pronunciament sobre el fons de l’assumpte, si bé alguns pretenen la derogació d’aquesta mesura sense esperar el pronunciament del Tribunal Constitucional.

Esdeveniments recents, molt mediàtics, com l’assassinat de Diana Quer, Gabriel Cruz i uns altres similars, han portat a les famílies de les víctimes a unir-se per exigir al Congrés dels Diputats que no siga derogada la presó permanent revisable”.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,559FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià