viernes, 24 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Carrasco (PP): “Puig gira l’esquena a Castelló en rebutjar totes les nostres esmenes als seus Pressupostos”

Els populars valoren negativament l’actitud del tripartit autonòmic i la “nul·la capacitat reivindicativa de l’alcaldessa Amparo Marco”.

La portaveu del Grup Municipal Popular, Begoña Carrasco, ha assegurat avui que “el President de la Generalitat, Ximo Puig, ha tornat a girar l’esquena a Castelló en rebutjar totes les esmenes que els populars presentem als seus Pressupostos de 2016”.

El Grup Municipal i Parlamentari Popular havien presentat una vintena d’esmenes als Pressupostos de la Generalitat amb la finalitat que “les inversions s’incrementaren en la ciutat de Castelló en 2 milions d’euros com a mínim per a pal·liar la marginació que pateix la capital”.

En les esmenes presentades els populars sol·licitaven que el Consell especificara una partida pressupostària per a l’adequació dels següents centres educatius: CEIP Vicent Marzà en el Raval Universitari; CEIP Exèrcit; CEIP Carles Salvador; CEIP Mestre Canós; CEIP Bisbe Climent; CEIP Herrero; CEIP Soler i Godes i CEIP Sebastián Elcano. Així mateix, demanaven l’increment en partides com la destinada al Centre de salut del Raval Universitari, l’última fase de la restauració del Castell Vell o el tancament de la Ronda Oest, entre altres propostes.

Últimas noticias

Contenido relacionado