Alfafar i Carrefour inauguren el Racó de les Lletres

L'acte d'inauguració d'aquest espai és una de les principals activitats prèvies a la celebració de la VIII de la Fira del Llibre d'Alfafar dels pròxims 12, 13 i 14 d'abril.

Publicitat

El centre comercial Carrefour d’Alfafar acollirà demà dissabte a partir de les 18.00 h. la inauguració del “Racó de lletres d’Alfafar”, un nou espai en el qual es podran adquirir els llibres de les i els autors locals. Aquest espai dedicat a la difusió de la cultura local és una iniciativa impulsada conjuntament per l’Ajuntament d’Alfafar i l’empresa Carrefour que facilitarà l’accés de tota la ciutadania als llibres d’escriptors i escriptores locals, i possibilitarà una gran oportunitat per a aquests d’arribar a nous lectors.

L’esdeveniment comptarà amb la presència de diferents escriptors i escriptores d’Alfafar, els qui també aprofitaran l’ocasió per a signar els seus llibres als lectors. Així, Cynthia Fragero, Diana Moreno, Marisol Sales, Nerea Romero, Cristian Romero, Rafael Alemany, Vicente Sala, Rafael Mata, Lydia Forges i Salvador Raga seran els protagonistes d’un acte en el qual també estaran presents el director de Carrefour Alfafar, Luis Pérez Barba, l’alcalde del municipi, Juan Ramón Adsuara i la regidora de Cultura d’Alfafar, Fina Carreño.

PublicitatRovira  

La inauguració del “Racó dels Lletres d’Alfafar” és la primera de les activitats emmarcades en la celebració de la VIII Fira del Llibre d’Alfafar que tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 d’abril en la Plaça de l’Ajuntament.

Un any més, l’Ajuntament d’Alfafar organitza una afermada fira que ofereix una àmplia programació cultural i d’oci per a tota la família. En aquesta edició comptarà amb la signatura de llibres d’autors consolidats com Paco Roca, Anna Moner i el periodista Antonio Pampliega, entre altres, així com la participació de joves autors d’Alfafar, Nerea Romero, Marisol Sales i Cristian Romero, que presentaran les seues noves obres.

PublicitatJuega Limpio Orihuela