Alfafar continua al carrer Sant Sebastià les accions de millora de l’accessibilitat

Comença així la segona fase d'unes obres que també inclouen actuacions en l'avenida de l'Albufera i la plaça Vicente Blasco Ibáñez.

PublicitatAVL

L’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Alfafar inicia aquesta setmana la segona fase de les obres d’adequació de la via pública en l’av. de l’Albufera, el carrer Sant Sebastià i la plaça Vicente Blasco Ibáñez – Blanch per a aconseguir un espai urbà més accessible i amable per a la ciutadania, un dels ferms objectius en els quals ha treballat el consistori en els últims mesos duent a terme diverses actuacions d’urbanització i millora als carrers de diferents barris del municipi.

Així, en aquesta segona fase de les obres es duran a terme al carrer Sant Sebastià acciones com la repavimentación de la calçada, la substitució de les voreres i instal·lacions per unes noves, així com la millora del mobiliari urbà i de la senyalització de les marques viàries en la calçada (aparcament, passos de vianants, fletxes d’adreça, etc.).

PublicitatRovira  

Amb un pressupost que aconsegueix els 437.058,04 €, el projecte finalitzarà amb una tercera fase en la plaça Vicente Blanch després de les actuacions ja iniciades també en l’avinguda de l’Albufera.

Amb aquestes accions, l’Ajuntament d’Alfafar no solament pretén continuar millorant per a oferir uns espais públics d’ús general que incremente la qualitat de vida de les i els veïns, sinó que dóna resposta a diferents demandes veïnals com l’excessiva velocitat dels vehicles en el municipi o la inadequada altura de les vorades per al trànsit de per als vianants de majors, carrets de bebé o persones amb diversitat funcional.

Publicitat