Bou: “els usuaris de la carretera general, N-340, ens juguem literalment la vida cada dia”

El portaveu d'Infraestructures del PSPV-PSOE i alcalde de Santa Magdalena de Polpís demana a Miguel Barrachina, que quan viatge cap al nord de la província, ho faça per l'N-340 i no per l'autopista, “perquè puga comprovar in situ la gravetat de la situació per la qual travessen els usuaris d'aquesta via”.

El secretari d’Infraestructures en funcions del PSPV-PSOE i alcalde de Santa Magdalena de Polpís, Sergio Bou, demana al president provincial del Partit Popular, Miguel Barrachina, que la pròxima vegada que viatge cap al nord de la província “ho faça per l’N-340 i no per l’autopista, perquè així puga comprovar la gravetat de la situació a la qual diàriament ens veiem obligats a fer front els qui vivim en aquesta zona”.
Bou sosté que “els usuaris de la carretera general ens juguem literalment la vida cada dia perquè a partir de Torreblanca el nombre de camions que transita per la carretera és molt elevat; són molts més vehicles pesats dels quals resultarien raonables en una via d’aquestes característiques”.
Segons explica, “el volum de Tràfic es dispara perquè en aquest terme municipal s’incorpora a l’N-340 tot el tràfic pesat, que discorre per la CV-10 i que, com que no està construïda l’autovia A-7, a partir de Vilanova es desvia cap a la costa per la CV-13, la carretera de l’aeroport”.
Diu l’alcalde de Santa Magdalena que “Barrachina hauria d’exigir al ministre de Foment la urgent bonificació del peatge de l’autopista per als camions que travessen la província de Castelló i, molt especialment, per als quals transiten per la zona nord”.
Perquè com el mateix Bou ja ha explicat en altres ocasions, “els qui vivim a Torreblanca i en les poblacions del Baix Maestrat experimentem una constant sensació de perill quan agafem el cotxe perquè en moltes ocasions, no ens queda més remei que circular per l’N-340 per a fer desplaçaments curts per la zona, però molt perillosos, donada l’altíssima densitat de Tràfic existent”. És el que ocorre, per exemple, amb les persones que han d’anar a treballar al camp, que en la majoria dels casos accedeixen a les terres a través de la mateixa carretera general”.
Un perill que es fa molt major en Nadal, una època de l’any en la qual, per diferents motius, augmenta el nombre de desplaçaments curts entre poblacions properes, “que, normalment, no queda més remei que realitzar utilitzant l’N-340”.

CatalanSpanish