14.1 C
Valencia

Conselleria culmina el carril entre Vila-real i Borriana i connecta la ciutat amb la xarxa de cicle-rutes

L'alcalde, José Benlloch, acompanya la consellera María José Salvador i a l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, en la visita al nou tram de carril bici al costat de la carretera CV-185.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Vila-real i Borriana sumen un nou eix d’unió. La Conselleria d’Obres Públiques ha culminat ja els dos quilòmetres de carril per a ciclistes i vianants que faltaven per a completar la connexió sostenible entre tots dos municipis, que permet, a més, connectar Vila-real amb la resta de cicle-rutes de la província. L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha acompanyat la consellera de l’àrea, María José Salvador, i l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, en la visita al nou tram.

Els treballs de la cicle-ruta 85 han suposat una inversió de 280.000 euros, amb la qual aquest carril queda connectat amb l’eix CR18, que discorre entre Nules i Orpesa, vinculat a la xarxa de més de 88 quilòmetres de vies ciclistes de la província de Castelló. Les obres han consistit a connectar el carril per a ciclistes i vianants de l’entorn de l’Escorxador Municipal de Borriana al costat de la CV-185, amb el que existeix en el tram pròxim a l’Hospital Universitari de la Plana a Vila-real. Aquest nou tram té una amplària total de tres metres, idèntica als ja en servei, i una longitud  de 1.810 metres. D’ells, 1.260 metres són de nova construcció i els últims 550 metres discorren sobre el camí Vell de Borriana a Vila-real.

Salvador ha valorat l’actuació com un “salt qualitatiu” en les infraestructures viàries “pensades per a tots”. La consellera destaca l’aposta per la mobilitat sostenible i també per la seguretat vial, “en evitar que les persones que necessiten circular per la CV185 compartisquen la calçada amb els vehicles motoritzats”.

Per la seua banda, tant Benlloch com Safont han agraït que la Conselleria complisca amb els compromisos. “Vila-real i Borriana són ciutats germanes, amb moltes coses que ens uneixen i molts projectes de futur que ens uniran encara més. Però, perquè aquests projectes tinguen èxit, hem de comptar amb infraestructures adequades que ens unisquen. En 20 anys de Govern del Partit Popular en la Generalitat, no es va fer cap infraestructura per a enfortir aquesta unió. Açò és una mostra més que el canvi funciona i un inici de moltes altres coses que estan per venir. Una paraula complida de la Conselleria també en un nou model de gestió del territori més sostenible i sensible amb el nostre entorn”, conclou l’alcalde de Vila-real.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,325FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

El Mercat de Nadal d’Orpesa estrena ubicació per a garantir la seguretat dels visitants

Quasi mig centenar de casetes s'instal·laran des de dissabte que ve i fins al 8 de desembre en la plaça Espanya.

Vall d’Alba es converteix en la seu del nou projecte d’inversió de Baldocer

Vall d'Alba es prepara per a acollir un nou projecte empresarial.

El jutjat acorda la immobilització cautelar de l’habitatge de Carlos Fabra en Les platgetes d’Orpesa

El jutjat investiga un entramat financer amb diversos centenars de comptes bancaris presumptament vinculats a l'expresident de la Diputació de Castelló.

Vila-real formarà professionals en logística i magatzem per a facilitar incorporacions al mercat laboral

Els cursos que organitzarà l'ajuntament en col·laboració amb una altra entitat prepararan personal per a cobrir la demanda de les noves infraestructures logístiques previstes.

Extingeixen un incendi en el magatzem d’un supermercat d’un centre comercial d’Ondara

Efectius del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant van sufocar un incendi declarat anit en el magatzem d'un supermercat del centre comercial Portal La Marina d'Ondara.
- Advertisement -

: Valencià