Així és el cartell de les Falles 2020

El cartell recorda al que va presentar el Pintor José Segrelles per a les Falles de 1929.

90 anys després que José Segrelles fera el cartell de la “Festivitat de Sant Josep” o també anomenades “Típiques Falles” reapareix de la mà de Dídac Ballester un cartell on les flames emergeixen del núvol, remarcant les llums que iluminen la ciutat en la nit del 19 de març.

Des dels seus començaments Segrelles va ser un apassionat de les històries fantàstiques, així, sabent reflectir-ho a la perfecció en les seues obres. Totes les seues obres indicaven tenebrisme i màgia en estat pur. Aquest cartell no va ser cap excepció.

Ballester ha apostat per una campanya gràfica basada en més d’una imatge, en aquesta ocasió dues, una parella de cartells que remet a l’brillant cel de València en la primera mascletà de l’any i, com a tancament, a la fosca comiat amb la cremà. Dia i nit.

Hui dilluns s’ha revelat el guanyador de la campanya en una roda de premsa al Saló de Cristall on han participat el president de Junta Central Fallera i regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset , i diferents membres de el govern local.

CatalanSpanish