Xixona presenta el cartell de la Fira Virtual del Torró 2020

A l'acte han assistit Isabel López, alcaldessa del municipi, Pascual Sanchis, president de AEX i Maite Alvado, dissenyadora del cartell.

Enguany les circumstàncies sanitàries provocades per la pandèmia del coronavirus no són propícies per a la celebració de la tradicional Fira del Torró. Per això, tant l’Associació d’Empresaris de Xixona (AEX) com l’Ajuntament han decidit programar el conegut esdeveniment de manera virtual.

No obstant això, l’alcaldessa reconeix que no hi ha prohibició expressa actualment de celebrar fires de tal calibre, però, a manera de prevenció i per a garantir la salut de ciutadans i visitants han pres la decisió de programar-la de manera virtual. “Toca ser prudents i anteposar la salut, però hi ha molta gent que continua treballant per a elaborar i oferir el millor torró del món”, indica l’alcaldessa.

A més, ha volgut agrair a AEX la seua total predisposició, ja que assegura que “sempre estan per a impulsar l’activitat econòmica de Xixona. I és que ací no es rendeix ningú”. Per part seua, Pascual Sanchís, ha explicat que “la Fira Virtual arriba per a quedar-se com a plataforma complementària de promoció i compra de torrons i dolços nadalencs”.

Hui han presentat l’original cartell de la Fira, realitzat per Maite Alvado. La mateixa ha assenyalat que ha volgut mostrar en ell els edificis emblemàtics del municipi, així com els torrons i dolços nadalencs, i, per descomptat, l’esperit del Nadal.

López a part ha afegit que a més de la Fira Virtual que tindrà lloc del 4 al 8 de desembre, les persones interessades poden acostar-se en les setmanes anteriors i posteriors a les botigues de torró per a adquirir tal deliciosa menja. I, d’altra banda, assegura que programaran activitats en línia relacionades amb el Nadal i l’elaboració d’estos exquisits dolços nadalencs.

Més de 95.000 persones van visitar la Fira del Torró l’any passat, i, encara que enguany no siga possible, volem que l’esperit nadalenc no mancada en cap llar.

Isabel López, alcaldessa de Xixona
CatalanSpanish