09:12 - domingo, 3 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Borriana obri aquesta setmana el concurs de cartells anunciadors de les Falles de 2018

Les obres hauran de presentar-se entre el dia 1 i el 19 d'octubre, i una vegada més, la dotació per al cartell guanyador serà de 300 euros i totes les obres presentades s'exposaran durant un mes.

La regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, ha fet públic el termini de presentació dels cartells que opten a ser la imatge anunciadora de les pròximes Falles de Sant Josep del pròxim 2019. I ho ha fet tres dies abans que aquest dilluns dia 1 d’octubre s’òbriga el període de recepció de cartells que hauran de fer-se arribar al departament de Participació situat en la segona planta de l’Ajuntament de Borriana.

Dins de les diferents condicions establides en la documentació oficial del Concurs de Cartells per a les Falles 2019, s’estableix, una vegada més, un premi de 300 euros per a l’obra guanyadora i un accésit o esment especial per al segon dels triats. A més, queden marcades les diferents característiques artístiques amb les quals ha de presentar-se el cartell que opte a ser l’anunciador de les pròximes festes josefines. Així, quant a les característiques i criteris de selecció dels dissenys, l’obra haurà de “combinar amb la composició del dibuix figurarà únicament, i seguint sempre aquest ordre, el text de la retolació de la següent llegenda: “FALLES DE SANT JOSEP 2019. BORRIANA”, en la composició s’inclourà l’escut de la ciutat”.

A més, també es torna a incidir en alguns criteris que es tindran en compte a l’hora de la selecció final del cartell, com són “l’originalitat, l’impacte visual, l’eficàcia anunciadora i informativa, la qualitat gràfica, les condicions de reproducció i edició o la transmissió de la idea reflectida”. Per tant, des de la regidoria de Festes s’ha recordat que “des de dilluns que ve dia 1 d’octubre i durant un total de vint dies, fins al 19 del mateix mes, es mantindrà obert el termini de recepció de les obres que opten a ser el cartell anunciador de les Falles”, i com ha manifestat Monferrer “animem un any més a la participació, i després de veure que el passat any van ser prop de vint els cartells presentats a concurs, esperem que de nou els artistes s’animen a presentar les seues obres i de nou el jurat ho tinga complicat a l’hora d’acabar triant al millor”.

Últimas noticias

Contenido relacionado