Obrin una peça separada del cas de fraccionament de contractes de Galiana

El Jutjat d'Instrucció número 19 ha obert una peça separa de la investigació al regidor de Comerç i Relacions amb els Mitjans de l'Ajuntament de València, Carlos Galiana, sobre un suposat fraccionament dels contractes de prestació del servei del Pla de Comunicació de Xarxes Socials i gestió de la web del departament.

Galiana

El Jutjat d’Instrucció número 19 ha obert una peça separa de la investigació al regidor de Comerç i Relacions amb els Mitjans de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, sobre un suposat fraccionament dels contractes de prestació del servei del Pla de Comunicació de Xarxes Socials i gestió de la web del departament.

En la provisió del jutge s’argumenta l’obertura de la nova peça per l’ampliació de la denúncia interposada contra el regidor pel suposat fraccionament de contractes per l’assessor del PP, Luis Salom.

Galiana està citat a declarar en qualitat d’investigat pel cas principal aquest dilluns, dia 10 de setembre, i el jutge li podria preguntar per l’assumpte relatiu a la peça separada.

En l’ampliació de la denúncia es recorda que l’Ajuntament de València té un requeriment del Jutjat perquè li envie còpia dels sis expedients administratius de la primera denúncia i que s’apunta que han trobat “altres contractes menors” adjudicats per Galiana “a dos dels tres proveïdors que presenten oferta”.

En la seua primera denúncia, Salom conclou que Galiana havia “adjudicat quatre contractes sense concurs públic amb un import de 113.377 euros”.

Publicitat