Casado culpa al Govern de l’alt nombre de morts pel Covid-19

Sánchez defèn que les seues mesures funcionen

El líder del PP, Pablo Casado, ha culpat aquest dimecres al Govern que Espanya siga el país amb major nombre de morts per la COVID19 del món, conseqüència, en la seua opinió, de la “nefasta” política de compra desplegada per l’Executiu. El president, Pedro Sánchez, s’ha defès de les acusacions de Casado reivindicant que les mesures que està desenvolupant funcionen, com demostra que els contagis hagen passat de créixer a un ritme del 35 al 3 per cent actual.

En la sessió de control al Govern en el Congrés dels Diputats, Casado ha expressat una vegada més els seus dubtes sobre la voluntat real de Sánchez de pactar amb el PP, partit al que ni tan sols ha dedicat “quatre minuts en 24 hores” i contra el qual solta “al clàssic doberman del PSOE” per a criticar-li mentre el president parla de la seua oferta “de cor”.

En la seua rèplica, Sánchez s’ha limitat a reiterar a Casado la seua proposta perquè se sume a un gran acord de país per la “reconstrucció social i econòmica” d’Espanya.CatalanSpanish