Casado assegura que la Comunitat Valenciana “tindrà el que es mereix”

El popular Pablo Casado ha manifestat avui a Alacant que si arriba a ser president nacional del PP a la Comunitat Valenciana "no li va a faltar de res i va a tenir el que es mereix".

Minuts després d’una mascletá en la plaça d’Estels d’Alacant en el marc de les festes de Fogueres, Casado ha explicat als periodistes que quan governa el PP als valencians “els ha anat bé”, amb la construcció del tren AVE, els aeroports i autopistes i amb el suport al turisme.

“Cal recuperar-ho”, ha subratllat abans d’assenyalar que la líder del PPCV, Isabel Bonig, compta amb el seu suport per a ser la candidata popular a la Generalitat: “estic convençut que guanyarà”. A un dia de l’arrencada de la campanya per a liderar el PP, Casado ha acudit, ahir, a León, la seua terra natal, i ara a la Comunitat Valenciana, la de la seua esposa, on ha coincidit amb un “gran amic i gran alcalde”, en referència al també popular Luis Barcala, a Alacant, i ha estat acompanyat del candidat a l’ajuntament d’Elx, Pablo Ruz.

Ha demanat a les organitzacions autonòmiques del PP que “donen llibertat de vot” ja que “la regeneració també és creure’s la Democràcia directa i que ningú impose el seu vot i aval”, de manera que l’afiliat ha de participar i votar “lliurement” i, d’aquesta manera, ha defensat la seua candidatura com “la de tots, la de la unió”. Abans d’arribar a Alacant, en una jornada en la qual també acudirà a València i Castelló, Casado ha cridat als tres presidents provincials i a Bonig, de la qual ha comentat que és la seua “amiga” i a la qual ha defensat en el passat.

“Ho he demostrat tots aquests anys, en els quals l’he defensat en les pitjors circumstàncies. Quan calia donar la cara per Bonig, ací estava jo per a donar-la i en els llocs més complicats: l’executiva del ppcv té tot el meu suport”, ha recalcat.
Ha lloat el caràcter dels habitants de la Comunitat Valenciana, pel seu caràcter emprenedor, empresarial, cultural i artístic, i ha assenyalat que, “com a castellà”, sempre ha “envejat” aquestes qualitats, a les quals ha sumat l’europeïsme i el mediterrani.

Casado ha assegurat que la seua candidatura “anirà fins al final” ja que no pretén “complementar a ningú” i ha defensat que es tracta del “únic projecte que suma i on cap tothom”. “No hi ha cap discrepància i els partits que no van units perden les eleccions, per la qual cosa hem de garantir la unitat amb renovació”, ha demanat.

S’ha mostrat “orgullós” del PP, malgrat que hi ha hagut en el passat “les pitjors notícies de companys que ens han traït, també en aquesta terra”, i ha afegit que es compromet “a mirar al futur canviant el dolent” perquè “no cap la corrupció, la resignació, el pessimisme: hem de tornar a il·lusionar a la gent”.

Preguntat per si la normativa de la Universitat Juan Carlos I permetia convalidar 18 de les 22 assignatures de la seua carrera, Casado ha explicat que ahir va penjar aquesta normativa en el seu compte de la xarxa social Twitter, i ha agregat que resulta “trista que en un Estat de Dret calga comunicar-se via Twitter”.

“Respecte a la Justícia i a la universitat, i també demane que es respecten els processos interns de partits” ja que, ha apuntat, “es posa el focus en una notícia irrellevant i en una persona que ha fet tot correctament, que ha donat explicacions, que sigut humil, defensat a la universitat i a la Justícia amb humilitat i transparència”.

Per a Casado, és “molta casualitat que aquestes notícies sorgisquen quan he decidit presentar-me a dirigir el PP i em tem que els espanyols de bé entenen que a Espanya hi ha suficients problemes com per a estar pendents del succeït fa 15 anys amb 3 assignatures amb algú que no era ningú”.

Publicitat