Casado torna el divendres a la Comunitat Valenciana per a participar a València en la trobada de joves del PP europeu

Segons ha informat el PP, Casado assistirà també a l'entrada de Bous i Cavalls de Segorbe i inaugurarà la nova seu del PP de la Vall d'Uixó, en la província de Castelló.

Publicitat

El president del Partit Popular, Pablo Casado, torna aquest divendres a la Comunitat Valenciana per a participar a València en la Summer School del Youth Europe PP (YEPP), trobada que, amb el lema ‘Youth vision for a Competitive Europe’, abordarà els reptes del present i futur de la Unió Europea des de la visió de l’organització juvenil.

Segons ha informat el PP, Casado assistirà també a l’entrada de Bous i Cavalls de Segorbe i inaugurarà la nova seu del PP de la Vall d’Uixó, en la província de Castelló.

PublicitatRovira  

El líder del PP ja va estar diumenge passat a Benidorm (Alacant), on al costat de la presidenta del PPCV, Isabel Bonig; el secretari general del PP, Teodoro García Egea, i la sotssecretària d’Organització del PP, Ana Beltrán, va participar en l’acte d’inici de curs polític dels ‘populars’ de la Comunitat Valenciana.

L’agenda d’aquest divendres de Casado inclou la presidència de la trobada de joves del PP europeu, que se celebra del 12 al 15 de setembre a València, acte en el qual participarà Bonig; el president nacional de NNGG, Diego Gago, i el líder de NNGG de la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Caballero.

En l’acte està previst que s’aborden temes com les conseqüències del Brexit, el sosteniment de les polítiques socials de la Unió, així com les polítiques mediambientals europees, l’emprenedoria i revolució tecnològica, ha informat el PP.

Posteriorment, Casado i Bonig assistiran a l’entrada de Bous i Cavalls de Segorbe, Festa d’Interés Turístic Internacional i BIC Immaterial. També a Sogorb, Casado presidirà un dinar del PP de la comarca de l’Alt Palància i des d’allí es traslladarà fins a la Vall d’Uixó per a inaugurar la nova seu dels populars de la localitat.

PublicitatJuega Limpio Orihuela