02:02 - miércoles, 21 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Generalitat aposta per seguir reforçant els vincles amb les cases regionals com a part important del teixit associatiu valencià

El conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, s’ha reunit aquesta vesprada amb la junta directiva de la Casa de València a Madrid, trobada en el qual s’ha plantejat la realització d’activitats i jornades conjuntes de cara a la pròxima tardor i que coincidiran amb la setmana de la Comunitat Valenciana.

Alcaraz ha destacat la importància d’estar al costat de les cases regionals i continuar treballant per a millorar i fomentar els Centres Valencians en l’Exterior (Cevex) i les seues activitats, a través de projectes de col·laboració culturals o de promoció lingüística.

En aquest sentit, el conseller ha posat l’accent que “anem a seguir reforçant els vincles amb la Casa de València a Madrid, a més de fomentar la seua participació i aportacions com a part del teixit associatiu de la Comunitat”.

En la reunió també ha participat la secretària autonòmica de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Zulima Pérez, i la directora general de Transparència i Participació, Aitana Mas.

Últimas noticias

Contenido relacionado