15 C
Valencia

El Castell d’Onda rep unes 48.000 visites durant el 2017

- Publicitat -AVL

El Castell d’Onda ha rebut un total de 47.623 visites durant el 2017, la qual cosa suposa unes xifres de rècord per al conjunt monumental onder. L’alcalde de la localitat, Ximo Huguet, assenyala que “són uns nombres excel·lents que confirmen el bon treball que s’està duent a terme en matèria turística per part d’aquest equip de govern i que ens animen a seguir cercant alternatives i ofertes per a fer d’Onda una ciutat cada vegada més abellidora per a les persones que visiten la nostra província. Pensem que el turisme ha de ser una opció econòmica més per a les i els onders i posarem tot de la nostra part perquè així siga”.

Dels visitants que es van acostar al Castell, 42.880 ho han fet des d’altres localitats espanyoles i 4.803 ho han fet des d’altres països, suposant un 10% del total. En comparació de l’any 2016, les visites han augmentat en quasi un 24%, ja que en eixe exercici es van situar en 38.433 persones. “Onda està sent triada, cada vegada més, per visitants que cerquen viure noves experiències a través del turisme actiu, paratges naturals o rutes de senderisme. L’emplaçament privilegiat on està situada, el seu patrimoni històric i cultural, i totes les activitats que ofereix per al turista, fan d’Onda un dels municipis d’interior que més interés està despertant en la província, com pot veure’s en les fires de Turisme en les quals l’Ajuntament d’Onda està participant”, explica Huguet.

Així mateix, el primer edil conclou, per a la millora contínua de les dades de visitants a Onda, ha sigut “molt important comptar amb expositors en les fires més importants d’Espanya per a aconseguir que Onda es conega encara més i amb açò aconseguim atraure més turisme. Aquestes fires cada vegada guanyen més afluència de visitants i estar presents en elles està donant visibilitat a la nostra localitat, que compta amb una molt variada oferta cultural, de naturalesa i turisme actiu, i que cada vegada s’està convertint més en una destinació d’interés, per aquest motiu, durant l’any 2018, anem a treballar per a estar en el nombre més gran de trobades possible i valorar el patrimoni de la nostra ciutat”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,784FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Un brot per contacte social deixa 3 contagiats de coronavirus més a l’Alcúdia

La Comunitat Valenciana ha registrat en l'última jornada 621 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR

Onda registra un brot de coronavirus per contacte social

La Comunitat Valenciana ha registrat en l'última jornada 621 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR,

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’oci de Benimodo

Este brot afecta 8 persones, totes elles han donat positiu en les proves PCR i actualment guarden quarantena així com les persones amb les quals ha tingut un contacte pròxim.

Dos brots en Carlet per contacte social provoquen 15 positius més

Malgrat les mesures que Carlet ha imposat després de les no-festes. Esta localitat de la Ribera se situa en el punt de mira de Sanitat per l'alt volum de casos positius que té.

Teulada registra un brot de coronavirus per contacte social

Les persones que han donat positiu romanen confinades per ordre de la Conselleria de Sanitat.
- Advertisement -

: Valencià