sábado, 18 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Castell d’Alaquàs acull l’exposició “Desde tu higuera”

El Col·lectiu de Pintors Valencians van presentar l’exposició sobre la vida i obra del poeta d’Oriola. Una mostra pictòrica de l’obra literària de Miguel Hernández.

La Sala de la Torre del Castell d’Alaquàs va acollir el divendres 23 de febrer la inauguració de l’exposició “Desde tu higuera”, una mostra realitzada pel Col·lectiu de Pintors Valencians que reflecteix a través de quadres la vida i obra literària del poeta Miguel Hernández. L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, i representants del col·lectiu van ser els encarregats d’inaugurar la mostra.

L’exposició convida als assistents a contemplar una mirada plural i singular dels i les artistes del Col·lectiu sobre l’obra i la vida del poeta d’Oriola. Els i les components del Col·lectiu són: Encarna Albert, Paqui Armero, Jose María Cestero, Jose María Escrivà, Mariam Ferrús, Gil Antonio Ibáñez, Leopoldo Oltra, Liliana *Palaia, Cel.lestí Paris i Paco Sanchis.

Malgrat pertànyer a professions molt diferents, totes les persones que participen en aquesta exposició tenen una passió comuna per la pintura, la qual cosa implica que dediquen gran part del seu temps lliure a aquest art i a més de les classes que reben tracten de formar-se visitant els museus més importants així com galeries, fires i exposicions d’art.

La mostra es podrà visitar fins al dilluns 2 d’abril a la Sala de la Torre del Castell en horari de dilluns a dissabte, de 10 a 14 h i de 17 a 21 h.

Últimas noticias

Contenido relacionado