9.6 C
Valencia

Castelló aborda la declaració ambiental del nou Pla General per a agilitzar la seua aprovació

Els tècnics incorporen a la documentació els condicionants plantejats per la Conselleria abans d'obrir una altra exposició pública.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Els tècnics del departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Castelló estan revisant la Declaració Ambiental i Territorial Estratègica (DATE) emesa favorablement al juliol per la Comissió d’Avaluació Ambiental de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, amb l’objectiu d’introduir en el Pla General Estructural les modificacions de la documentació seguint els criteris de la DATE i avançar així en l’aprovació definitiva del nou pla urbanístic.

Una vegada rebuda ja la Declaració Ambiental i Territorial Estratègica en el consistori, el treball se centra ara a incorporar els condicionants plantejats en el document del Pla General Estructural. Posteriorment, es farà una segona exposició al públic del document amb les modificacions incorporades; i que es farà de manera conjunta amb l’altre document del Pla General, el del Pla d’Ordenació Detallada (POP).

- Publicitat -

Són passos decisius el que s’estan donant actualment perquè Castelló tinga quan abans un Pla General que restituïsca la legalitat urbanística després de l’anul·lació de l’anterior Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) en 2008. “El nou pla urbanístic és un instrument fonamental que aportarà seguretat jurídica per a atraure inversions i que serà un motor econòmic per a Castelló, especialment important per a afrontar el futur, marcat per la crisi sanitària de la covid-19, i per a pal·liar els seus efectes econòmics i socials”, ha indicat l’alcaldessa, Amparo Marco.

El Pla General definirà el model de ciutat dels pròxims 20 anys. Un document estratègic d’ordenació urbana integral que racionalitza l’ús del territori i dels recursos, i que possibilita un creixement contingut del sòl urbanitzable capaç de donar resposta a les necessitats reals de sòl residencial, industrial i terciari. A més, fixa la infraestructura verda urbana com a element vertebrador i cohesionador del territori

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,033FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Catadau celebra els 100 anys de la “tia Modesta”

En el dia d’ahir el seu fill, la seua nora i la seua neta li van regalar una tortà dedicà, un ram de flors i uns globus amb el número 100. També l’alcalde de Catadau i dos regidors van voler felicitar a Modesta i li regalaren altre ram de flors.

Sanitat confirma 1.606 nous casos de coronavirus i 7 morts en la Comunitat Valenciana

Per províncies, 242 nous a Castelló, 587 altes a Alacant i 777 a la província de València

L’Acord de Fadrell impulsa una declaració per a instar el Govern a abordar una nova normativa de rebaixes

La iniciativa també sol·licita a Govern i Generalitat la posada en marxa de mesures urgents compensatòries per a l'impuls del comerç

Llíria tanca activitats culturals i parcs pel creixement de la covid-19

Entre altres decisions, s'adopta la suspensió durant 15 dies de les activitats culturals i la cessió d'espais municipals

València desaconsella que la gent major i població de risc acudisca als cementeris el cap de setmana

Ramón: “per favor, aprofiten per avançar la seua visita, ara que encara tenen uns dies abans de dissabte i diumenge per vindre”.
- Advertisement -

: Valencià