Condemnat a un home a 9 anys de presó per abusar sexualment d’un menor a Castelló

La secció primera de l'Audiència Provincial de Castelló ha condemnat a un home a nou anys de presó per abusar sexualment d'un menor de 12 anys.

La secció primera de l’Audiència Provincial de Castelló ha condemnat a un home a nou anys de presó per abusar sexualment d’un menor de 12 anys.
La sentència prohibeix a més a l’acusat aproximar-se a la víctima a una distància inferior a 500 metres i comunicar-se amb ella durant el temps de dos anys superior al de la pena de presó. Així mateix, li imposa la mesura de llibertat vigilada per temps de sis anys a executar-se amb posterioritat a la pena privativa de llibertat imposada.
En concepte de responsabilitat civil, l’acusat haurà d’indemnitzar al menor amb 15.000 euros i a la seua mare amb 5.000 euros.

La sentència, feta pública pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), assenyala que l’acusat, després de tindre coneixement a la fi del mes de novembre de 2016 i a través de la pàgina web Pasión.com de l’anunci que en la mateixa havia posat una menor, per mitjà del qual, a més de deixar constància que tenia 13 anys, anunciava el seu interés a tindre sexe o el que sorgira amb homes no majors de 25 anys, va respondre a este.

Per a això, l’acusat es va servir de tres comptes diferents de correu, a través de les quals, i fent-se passar per tres persones diferents li enviava missatges de contingut sexual, proposant-li quedar.

En data no concretada però situada entre finals de novembre i primers de desembre, tots dos van quedar per a veure’s, la qual cosa es va produir en un descampat, en el curs de la trobada del qual van dur a terme actes sexuals.

Com a conseqüència de tals fets, s’ha produït una greu interferència en el desenvolupament psicosexual del menor, la qual cosa pot distorsionar greument el concepte que este té de la sexualitat i de les relacions sexuals. Com a conseqüència de tals fets la mare del menor va recaure en un greu estat de tristesa, generant-li ansietat i fàcil irritabilitat.

CatalanSpanish