9.8 C
Valencia

L’aeroport de Castelló exposa els seus avantatges davant representants de proveïdors turístics, aerolínies i agències de viatges

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’aeroport de Castelló ha rebut la visita de mig centenar de representants de proveïdors turístics, agències de viatges i aerolínies, davant els quals ha exposat els avantatges operatius de les instal·lacions, a més d’informar sobre les noves destinacions i sobre el segon pla de captació de rutes promogut per Aerocas.

La visita s’emmarca en la trobada professional ‘CEAV Travel Meeting‘, organitzat per la Confederació Espanyola d’Agències de Viatges (CEAV) en col·laboració amb l’Associació Empresarial Valenciana d’Agències de Viatges (Aevav), que reuneix a tur operadores, agències de viatges, companyies aèries, destinacions turístiques nacionals i europeus i empreses de tecnologia i assistència en viatge.

En la visita, representants de l’aeroport han explicat els avantatges de la infraestructura, com són les seues bones comunicacions viàries, proximitat a les principals destinacions turístiques de la província, rapidesa de les operacions, taxes aeroportuàries competitives o aparcament gratuït per als usuaris, entre altres.

Per una altra, s’ha informat sobre les noves rutes internacionals de l’aeroport (Bucarest, Budapest i Katowice), que se sumen a les ja existents. A més, s’ha exposat el nou pla de posicionament de l’aeroport en els mercats turístics internacionals, impulsat per Aerocas, que té com a objectiu captar tres noves connexions amb destinacions europees per a un període de tres anys.

- Publicitat -

El director general d’Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha manifestat que l’aeroport de Castelló “té una vocació eminentment turística, d’ací la importància de traslladar als professionals del sector les oportunitats que ofereixen les instal·lacions”.

Per part seua, el president d’AevavMiguel Giménez, ha destacat el compromís de l’associació amb la província de Castelló i ha assenyalat que l’aeroport constitueix “una gran porta d’entrada i eixida, per la qual cosa hem d’aprofitar les oportunitats que ens brinda i contribuir al seu desenvolupament”.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,637FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià