16.6 C
Valencia

Castelló aprova agrupar i pagar fins en huit quotes tots els tributs del 2021

El Ple dóna llum verda al nou sistema de pagament que agrupa els impostos d'IBI, fems, vehicles, i IAE entre altres i permet fraccionar-los en trimestres, o en cinc o huit pagaments anuals.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Ja és oficial que els veïns de Castelló podran agrupar i pagar els seus tributs municipals del 2021 fins en huit terminis. Així ho ha aprovat el Ple municipal d’este 26 de novembre.

Els ciutadans tenen temps per acollir-se a esta forma excepcional de pagament fins al 29 de gener, i s’ofereix la possibilitat que les quotes en què es dividiran tots els tributs que pague cada ciutadà, es puguen abonar de manera trimestral, durant cinc mesos o en huit pagaments.

ODPLO26112020

Així ho ha recordat el regidor responsable de l’àrea, David Donate a la seua intervenció defensant l’aprovació d’un dels punts del plenari on s’agrupaven diferents mesures fiscals. Donate ha reiterat que esta nova fórmula personal de pagament de tributs “permet a la ciutadania pagar tots els seus impostos en un nombre de terminis durant l’any. Ara es podran seleccionar tots els impostos sense importar el període i pagar en un màxim de nou terminis o els que s’hagen seleccionat”.

- Publicitat -

“Això ajudarà a controlar i organitzar les despeses fent-los previsibles i distribuint-los durant l’any. Simplificarà la gestió en realitzar un sol càrrec per termini de tots els impostos en lloc d’un càrrec per cada impost (…) I els terminis sempre seran en els mateixos mesos”, hi ha afegit el regidor d’Hisenda.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,650FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià