6:45 pm - Sunday, 12 July 2020

Castelló llança tres línies d’ajudes per a projectes d’innovació social i ocupació

- Publicidad -Reciplasa

Estan destinades a millorar les condicions de vida a aquells col·lectius que es troben en situació de vulnerabilitat social.

OHCultura
Ars Volants
Benicassim
Borriana
- Publicidad -

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Castelló ha aprovat hui la convocatòria i les bases reguladores per a la concessió de tres noves línies de subvencions per un valor total de 140.000 euros, per a projectes d’innovació social, d’ocupació i de suport a la creació i consolidació d’empreses. Unes ajudes de l’Agència de Desenvolupament Local, impulsades des de la regidoria d’Ocupació amb la regidora Patricia Puerta al capdavant. “Es tracta de tres línies d’ajudes dirigides a continuar fomentant la creació d’ocupació a la ciutat i en este sentit, cal recordar que l’any passat, les polítiques dutes a terme des de la regidoria d’Ocupació, van aconseguir generar 901 llocs i disparar la contractació indirecta un 220%”, ha explicat Puerta.

Per als projectes d’innovació social, la subvenció és de 75.000 euros, amb una ajuda màxima de 15.000 euros per iniciativa. Esta convocatòria va dirigida al finançament de projectes enfocats al desenvolupament, implementació i/o validació de metodologies o tecnologies innovadores orientades a la resolució de problemes socials i que plantegen actuacions encaminades a millorar les condicions de vida de la ciutadania de Castelló, especialment, la d’aquells col·lectius que es troben en situació de vulnerabilitat social.

Altres 45.000 euros són per a projectes d’ocupació, dirigits al finançament d’accions emmarcades en la millora de l’ocupabilitat i reforç de les habilitats bàsiques per a l’ocupació en la ciutadania, que siguen executats per part d’entitats privades del tercer sector d’acció social, com ara associacions, fundacions, així com les federacions o associacions que les integren, per ser el vector diferencial d’acció social del qual són estendard i especialment dels col·lectius que es troben en situació de desavantatge o vulnerabilitat social. L’ajuda màxima per projecte és de 9.000 euros.

A més, per al suport en la creació i consolidació d’empreses, es destinen altres 20.000 euros. Esta línia va dirigida a subvencionar les despeses de posada en marxa de les empreses, considerant qualsevol despesa d’inici d’activitat o d’implantació, d’assessoria, de material no inventariable per al correcte funcionament de l’empresa, de formació, de promoció i difusió de l’activitat empresarial, així com un percentatge màxim del 10% de cadascun de les despeses de llum, aigua, telefonia i assegurança del local i un percentatge màxim del 20% de les despeses de lloguer del centre de treball, la contractació de persones treballadores per un mínim de sis mesos o les altes en règim de persones treballadores autònomes per un mínim de sis mesos (en tots dos casos registrades en els centres Labora SERVEF com a desocupades), els centres de treball de les quals estiguen radicats a la ciutat de Castelló. L’ajuda màxima per projecte serà de fins a 2.900 euros.

En els tres casos, el procediment de concessió serà el de concurrència competitiva i el període subvencionable serà el comprés entre l’1 d’abril del 2020 i el 28 de febrer de 2021, tots dos inclusivament. Les actuacions han d’estar encaminades a millorar les condicions de vida a aquells col·lectius que es troben en situació de vulnerabilitat social i a fi de garantir als projectes seleccionats el desenvolupament dels seus objectius i la posada en marxa i funcionament de les seues idees de negoci, per la qual cosa el pagament de la totalitat de la subvenció es farà a compte una vegada s’haja concedit la mateixa.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

Garcia assenta en la Diputació Provincial les bases per a la transició ecològica de les comarques de Castelló

El diputat subratlla que les polítiques de sostenibilitat estan vinculades a la prestació de serveis essencials als municipis.

Diputació ajudarà amb 190.000 euros a 67 ajuntaments i 5 mancomunitats per a atendre els ciutadans estrangers a la província

La institució subvencionarà cursos de castellà, campanyes d'integració, serveis d'assessoraments o jornades de participació intercultural, entre altres iniciatives.

Alacant dissol botellons, sanciona a 11 establiments d’hostaleria i tanca el dispositiu amb 102 denúncies

La Policia Local intervé en 85 denúncies per festes, sorolls i música en domicilis que molesten als veïns que es van rebre de queixes de particulars.

Alacant realitzarà les obres del tram final del carrer Pintor Gisbert

L'objectiu de l'actuació és unificar el disseny de la totalitat del carrer, millorar l'accessibilitat de la zona amb rampes, l'ampliació de les voreres existents i substitució del paviment, i dotar d'arbratge i arbustos este tram.

Les ofertes d’ocupació pública i les noves borses d’ocupació temporal d’FGV reben més de 22.000 sol·licituds

Un total de 3.437 persones opten a les convocatòries, la qual cosa significa que cadascuna, de mitjana, s'ha presentat a més de sis llocs diferents.

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià