21.7 C
Valencia

Castelló realitza 40 actuacions a persones per no fer cas de l’Estat d’Alarma

La major part, es tracta de persones passejant pel carrer, fent esport o fent ús dels espais comuns de comunitats de veïns.

- Publicitat -AVL

La Policia Local de Castelló ha realitzat unes 40 actuacions relacionades amb possibles incompliments de les mesures incloses en el Reial Decret que estableix l’estat d’alarma davant l’emergència sanitària del Covid-19 des de la nit del dissabte fins a les 20 hores d’aquest diumenge.

La major part, es tracta d’actuacions davant telefonades alertant de persones passejant pel carrer, fent esport o fent ús dels espais comuns de comunitats de veïns. Els agents han procedit a informar-los de les noves mesures establides pel Reial decret, mostrant col·laboració i retirant-se a les seues llars, per la qual cosa no s’ha estés acta en aquests casos. Els agents sí han elaborat una vora desena d’actes per possibles infraccions de les mesures incloses en l’estat d’alarma. Entre aquestes possibles infraccions està la d’un establiment que havia obert al públic i algunes actuacions per xicotets grups de persones bevent al carrer.

D’altra banda, la sala del CIMSE ha rebut unes 140 crides de persones que sol·licitaven informació sobre com procedir a partir d’ara, per a no incomplir les mesures del Reial decret. En aquest sentit, els agents han aclarit dubtes principalment de mobilitat.

Quant a les actuacions davant un possible romeria ‘alternativa’, la Policia Local ha destacat la normalitat de la jornada, ja que únicament han procedit a l’obertura d’una acta per possible infracció.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.

Dos motoristes morts en un accident de trànsit a Benicàssim

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló investiga les circumstàncies del sinistre.

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià