Castelló anuncia els actes promocionals a FITUR 2020

Per primera vegada es realitzarà el '8 Xefs, 8 Plats', on restauradors castellonencs faran un homenatge a la gastronomia de la província.

PublicitatAVL

El programa d’actes en FITUR 2020 començarà el dimecres 22 de gener amb el llançament de Castelló Destinació Cicloturista, un acte en el qual estaran presents el president de la Diputació, José Martí, i el ciclista guanyador del Tour i la Vuelta, Pedro Delgado. Es tracta d’un projecte que s’ha forjat en els últims mesos per les potencialitats que presenta la província de Castelló per a la pràctica d’esta modalitat esportiva de turisme.

La jornada del dimecres 22 culminarà amb l’anunci de les novetats que en 2020 presentarà el certamen Lletres del Mediterrani amb el qual autors del màxim nivell de tota Espanya escriuen novel·les ambientades en pobles de la província de Castelló.

PublicitatRovira  

El dijous 23 es realitzarà la presentació oficial de l’adhesió a l’ExquisitMediterrani de TurismeComunitat Valenciana, pas fonamental per a llançar de manera definitiva futures accions de promoció dels productes gastronòmics Castelló Ruta de Sabor i les experiències gastronòmiques de la província.

Eixe mateix dia, per primera vegada en FITUR, es realitzarà un acte denominat ‘8 Xefs, 8 Plats’, amb la qual restauradors castellonencs s’encarregaran de fer un homenatge als productes i la gastronomia de la província amb un showocooking i una degustació Castelló Ruta de Sabor.