Castelló acull per segona vegada la celebració de l’Any Nou Xinés

Els actes tindràn lloc a partir de les 11 del matí d'este dissabte 1 de febrer amb espectacles de música, balls i danses; una cerimònia del te, activitats de cal·ligrafia Shufa, manualitats i una cercavila.

La capital de la Plana es suma este cap de setmana a la celebració de l’Any nou xinés. L’èxit de l’edició anterior on per primera vegada Castelló va acollir esta celebració així com l’increment de l’interés de la població per la cultura i les costums xineses han fet que esta comunitat, en els últims anys hage “trencat” molts dels tòpics que els envolten i cada vegada més es fusione amb les costums i tradicions de la terra.

Per això, l’Associació Cultural Xinesa de Castelló ha organitzat, en col·laboració amb la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Castelló, els actes de l’Any Nou Xinés que se celebren per segon any a la ciutat. La celebració tindrà lloc el pròxim 1 de febrer en la plaça Major amb una sèrie d’activitats que es desenvoluparan a partir de les 11 hores.

Així, s’han organitzat espectacles de música, balls i danses; una cerimònia del te, activitats de cal·ligrafia Shufa, manualitats, etc. A més, s’ha organitzat una cercavila per a celebrar l’Any Nou Xinés que recorrerà diferents carrers del centre de la ciutat i que espera superar la bona acollida que ja va tindre a l’edició anterior.

 

: Valencià