Castelló aprova les subvencions per a les AMPA

El Consell Rector del Patronat Municipal d’Esports va aprovar ahir les subvencions per a les associacions de mares i pares de col·legis públics i privats de la ciutat de Castelló.

La finalitat és col·laborar amb el finançament d’aquelles activitats esportives extraescolars realitzades per les AMPA que es desenvolupen durant el curs 2018/2019. Enguany aquesta ajuda ha sigut sol·licitada per un total de 17 associacions, havent-se concedit a totes elles.

La valoració de la quantia atorgada es fa en funció del nombre d’activitats diferents, duració i participants al llarg del curs de cadascuna d’elles. La diversitat d’activitats és ampla, prop d’una trentena de modalitats, destacant com a organitzades a major nombre de centres el patinatge (13), futbol i futbol sala (12), gimnàstica rítmica (9), ball modern (7), i escacs i multiesport a 6 centres.

A més, a la sessió d’ahir del Consell Rector, també es van aprovar les subvencions a esportistes del motor i l’expedient per a la contractació del servei per a l’execució del Programa d’activitat física saludable per a persones joves i adultes del Patronat Municipal d’Esports. Aquest últim document s’ha d’elevar a aprovació de la Junta de Govern Local de L’Ajuntament de Castelló.

CatalanSpanish