25.9 C
Valencia

Castelló autoritza el centre de manteniment d’avions de l’aeroport

L'hangar de manteniment està dissenyat per a diversos tipus d'avió i la plataforma d'aparcament podrà acollir entre 15 i 20 aeronaus.

- Publicitat -AVL

La societat pública Aeroport de Castelló (Aerocas) ha autoritzat la signatura del contracte que possibilitarà la posada en marxa d’un centre de manteniment d’avions, així com la creació d’una nova plataforma d’estacionament d’aeronaus. Està previst que totes dos actuacions estiguen operatives a la fi del present any.

El consell d’administració d’Aerocas s’ha reunit este dimecres sota la presidència del conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España. En la reunió s’ha abordat, entre altres punts, l’activació de projectes vinculats al vessant industrial de l’aeroport.

El conseller ha recalcat la importància “d’explorar i explotar totes les possibilitats que ofereix la infraestructura, màximament en l’actual context de crisi en els sectors de l’aviació i turístic per la pandèmia de la Covid-19”.

D’una banda, el consell d’administració d’Aerocas ha aprovat la signatura del contracte amb l’empresa Brok-air Aviation Group perquè desenvolupe, durant un període de 15 anys, les activitats de manteniment i estacionament d’avions.

L’autorització del contracte arriba després que la companyia presentara un projecte d’implantació en l’aeroport en diverses etapes, que va ser sotmés a informació pública al maig.

En una primera fase, Brok-air construirà un hangar per a manteniment d’avions de 2.500 metres quadrats, que està previst que entre en funcionament a la fi del present any. La instal·lació està dissenyada per a acollir aeronaus de les famílies Boeing B-737, Airbus A-320 i ATR.

Aquest hangar serà provisional, ja que Brok-air construirà un de majors dimensions en la futura plataforma industrial de l’aeroport, un projecte que està actualment en fase de licitació.

D’altra banda, Aerocas ha aprovat la proposta de l’empresa e-Cube Solutions, que opera en l’aeroport des de 2019, per a habilitar una nova zona d’estacionament d’avions, que abastarà una superfície de 21.550 metres quadrats i que donarà resposta als plans d’expansió de la companyia. La plataforma tindrà capacitat per a acollir entre 15 i 20 avions de diversa grandària i està previst que estiga operativa a la fi del present any.

Aerocas va signar recentment amb e-Cube un contracte de deu anys per al desenvolupament de les activitats d’estacionament i desmuntatge d’avions.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,817FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló de la Plana regista un nou focus de coronavirus per contacte social

Castelló de la Plana te 228 casos actius de coronavirus

Detectat un nou focus de coronavirus a Guadassuar per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 58 positius (asimptomàtics o no)

Sanitat detecta un nou focus de coronavirus a Alberic amb 7 persones contagiades

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 70 positius (asimptomàtics o no)

Sanitat torna a detectar un brot de coronavirus a Banyeres de Mariola per contacte social

Qualsevol ciutadà pot comprovar les dades actualitzades en la web d’informació estadística de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública.

Alzira suma 3 focus més de coronavirus amb 18 casos en 24 hores

Tots els contagiats han sigut per contacte social.
- Advertisement -

: Valencià