6.3 C
Valencia

Castelló garanteix el bon manteniment de la calefacció per facilitar la ventilació de les aules

El regidor d'Educació, Francesc Mezquita, manté l'ordre d'activar els sistemes de calor a les 6.00 hores.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La regidoria d’Educació ha informat als centres de què s’ha de garantir la ventilació de les aules com marca el protocol per fer front a la situació sanitària provocada per la Covid-19. Així mateix, l’Ajuntament de Castelló va emetre anit l’ordre per tal que les escoles engeguen la calefacció a les 6.00 hores de la matinada, una pauta que es mantindrà perquè les aules estiguen a una temperatura adequada quan l’alumnat hi arribe,

D’esta manera, Francesc Mezquita ha visitat el CEIP Juan G. Ripollès per comprovar que els sistemes funciona i durant la setmana visitarà altres centres de la ciutat. “Cal recordar que per a complir amb les recomanacions sanitàries de ventilació a les aules, hem d’assegurar una temperatura correcta també i per això estem posant a punt tots els sistemes de calor i reparar aquells que donen problemes”, ha apuntat l’edil.

Mezquita també ha reiterat “agraïment a la comunitat educativa de Castelló per l’aplicació de les pautes i mesures de seguretat que estan permetent l’educació presencial” i ha recordat que “juntes i junts farem possible una tornada segura a les aules”.

Així doncs, el personal municipal ha resolt les incidències puntuals que han sorgit durant el matí de manera immediata. El personal tècnic ha anat a les escoles que han informat d’estos problemes i els han solucionat ràpidament. Mezquita ha informat que els tècnics visitaran els centres de la ciutat durant tota la setmana per garantir el correcte funcionament.

- Publicitat -

Cal recordar que, com informa la Conselleria d’Educació, la ventilació natural és la mesura que s’està prenent arreu d’Europa com a la més eficaç. En eixe sentit, les finestres s’han d’obrir cada 25 o 30 minuts durant tres o cinc minuts. A més s’ha de realitzar una ventilació creuada aprofitant els canvis de classe o els descansos. Així mateix, la calefacció pot estar encesa durant el temps que es considere oportú, ja que cap protocol diu el contrari.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,567FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià