”Llum de la festa” serà el cartell anunciador de la Magdalena 2019

El cartell ha sigut el més votat pels castellonencs, arribant a un 64,29% dels vots totals que s'han fet durant el concurs popular

142

El cartell amb el lema ‘La llum de la festa’ ha guanyat el concurs convocat pel Patronat Municipal de Festes per a anunciar la Magdalena 2019. L’obra, l’autor de la qual és Juan Carlos Francisco Mateu, ha rebut un 64,29% dels vots (216 vots). El segon classificat ha sigut ‘Sense foc i sense fum’ amb 103 vots (30,65%) i en tercer lloc, el cartell ‘Festa Plena, amb 17 vots (5,06%).

Cal recordar que els cartells finalistes d’aquesta edició del concurs han complit les demandes que va proposar el IV Congrés Magdalener, on es va decidir que la Gaiata devia ser un element imprescindible en el cartell. Al mateix temps, també es pot observar que els originals finalistes trenquen amb les últimes dinàmiques quant a estil dels últims guanyadors i donen molta importància a la celebració del 75 aniversari de les festes de la Magdalena, una petició expressa dels organitzadors del concurs.

Abans d’arribar als 3 finalistes, un total de 12 originals van ser descartats per no complir les bases i altres 8 per decisió del jurat.

D’aquesta manera ”Llum de la festa” es converteix en el cartell que anunciarà les festes de la Magdalena. Unes festes especials que aquest any celebren el seu 75 aniversari.