domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Castelló celebra una VI Marató BP Castelló i III 10K sense incidents

Castelló va viure ahir, un any més, la gran festa de l’esport anual. La VI Marató BP Castelló, organitzada per l’Ajuntament i pel CA Running Castelló ha omplert els carrers de la ciutat del millor esport, atletes que han sigut abrigallats per l’afecte i el suport de milers de persones que han eixit al carrer a animar-los.

Més de 3.500 corredors entre la prova estrella de la VI Marató i la paral·lela del III 10 K, han creuat aquest matí a les 9 hores la línia d’eixida després que l’alcaldessa, Amparo Marco, haja realitzat el tret d’eixida.

La ciutat ha estat en tot moment bolcada amb el gran esdeveniment esportiu. Així, més de 40.000 persones han eixit als carrers de Castelló per a abrigallar i animar als corredors. A més, més d’1.000 voluntaris han participat de les proves perquè es desenvoluparen de la millor manera possible i 26 punts d’animació han posat la nota de color i música a l’esdeveniment.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, començava el matí ben d’hora, a les 7.00 hores s’ha acostat fins a la Sala de l’Acadèmia de Policia de la Caserna de Tetuán XIV per a agrair als agents de la Policia Local que anaven a participar en el desenvolupament de la prova el seu esforç i els ha desitjat un “magnífic servei, gràcies a vosaltres són possibles esdeveniments tan importants i tan transcendentals per a la ciutat de Castelló com el que estem a punt de viure avui”.

A més, l’alcaldessa també els ha manifestat que “com a presidenta de la comissió de seguretat i convivència ciutadana de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies serà un orgull posar d’exemple per a tota Espanya la bona labor de la Policia de Castelló, avalada pels baixos índexs de delinqüència de la nostra ciutat”.

Per la seua banda, el regidor d’Esports, Enric Porcar, qui ha participat en la prova d’III 10K ha destacat que “la sensació corrent ha sigut espectacular des de l’eixida fins a l’arribada, hi ha hagut un magnífic ambient i he pogut percebre a una ciutat bolcada en la Marató. A més, no tenim coneixement de cap incident, per la qual cosa el resultat és immillorable”.

Porcar també ha valorat que “la ciutat està conscienciada que aquest cap de setmana és el de la Marató i ho viu com a seu. La Marató BP de Castelló està totalment consolidada en la ciutat i ja és més que una prova esportiva”.

El regidor, finalment, ha volgut “agrair la implicació de tots els agents: als més de mil voluntaris, als 26 grups d’animació, als efectius sanitaris, a la Policia Local, a tots els patrocinadors, al Patronat d’Esports, al CA Running Castelló, a les més de 40.000 persones que han omplert els carrers i no han parat d’animar i, per descomptat, als corredors i corredores. Avui estic molt orgullós de la nostra gent, perquè quan anem tots a una som un gran poble. Gràcies Castelló”.

Per la seua banda, Juanma Medina, vicepresident del CA Running Castelló ha destacat que “hem tingut una elevada participació tant a nivell esportiu com de la gent en els carrers. Tot açò gràcies als més de mil voluntaris, entre els quals hem tingut fins a l’alcaldessa i el regidor d’Esports. La Marató enguany ha crescut i per a una ciutat com Castelló açò ja és un gran èxit. Moltes gràcies a tots els que ho fan possible: voluntaris, col·laboradors, patrocinadors, forces de seguretat, sanitaris…”.

[Best_Wordpress_Gallery id=”2″ gal_title=”Marató BP”]

 

Últimas noticias

Contenido relacionado