Castelló busca posicionar-se com una ciutat atractiva per a la inversió

L'alcaldessa destaca la presència en el fòrum “com una oportunitat importantíssima per a guanyar en competitivitat i crear ocupació”

Publicitat

Castelló participa este dijous en el Fòrum de Ciutats Atractives per a la Inversió (Invest in Cities) que se celebra a Madrid, inaugurat per la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme en funcions, Reyes Maroto. La ciutat dóna a conéixer així els seus avantatges competitius, projectes de desenvolupament econòmic i apostes de futur en un escenari de màxim nivell i repercussió nacional, que reuneix a més de 1.000 participants, entre inversors, empresaris, administracions públiques i organismes com a cambres de comerç i associacions empresarials, i a representants de 20 ciutats. Castelló és una de les tres de la Comunitat Valenciana, al costat de Sagunt i Elx.

L’alcaldessa, Amparo Marco, ha destacat la presència en el Invest in Cities “com una oportunitat importantíssima per a promoure Castelló com una ciutat atractiva per a invertir i, amb això, guanyar en competitivitat i crear llocs de treball”. “Som ací per a posar en valor a la nostra ciutat i als nostres habitants”, ha explicat.

PublicitatRovira  
PublicitatJuega Limpio Orihuela