3.2 C
Valencia

‘L’escola Canta’, festa de cloenda amb 1.500 alumnes de la Banda Municipal, l’Escola Municipal de Teatre i la narració de Manel Villar

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El regidor d’Educació de l’Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, i l’assessor tècnic del Servei d’Educació Plurilingüe de la Conselleria d’Educació, Joan Camil Roda, han presentat aquest matí el que serà l’esdeveniment de cloenda del projecte educatiu i musical ‘L’escola canta’. Una festa final que es desenvoluparà el pròxim 26 de maig a partir de les 18.00 hores a les instal·lacions esportives de Gaetà Huguet.

L’acte comptarà amb la participació conjunta de 1.500 alumnes de primària de 29 escoles de la ciutat de Castelló que han format cors d’entre 12 i 80 xiquets i xiquetes, de la Banda Municipal de Castelló, de l’Escola Municipal de Teatre i de la narració d’una de les veus d’À Punt Ràdio, Manel Villar. Tots aquests es reuniran a Gaetà Huguet per interpretar en comú la cantata ‘Un viatge de somni’ del compositor Carles Gumí, “que narra les aventures que fan un grup d’alumnes mitjançant un tren fantàstic arreu del món”, segons ha detallat Roda.

El regidor Porcar ha afirmat que ’L’escola canta és probablement un dels projectes més interessants que ha tingut aquesta ciutat en l’àmbit educatiu i musical, i que naix amb l’objectiu de crear i promoure la música dins de les escoles a partir de la creació de cors. En aquesta línia, Roda ha afegit que “aquest sorgeix per donar suport als plans de normalització lingüística de cadascuna de les escoles formant grups que canten cançons en valencià, però també en diferents llengües”. Entre d’altres, l’alumnat ha anat treballant amb el professorat de música cançons en italià, en francés, en anglés i en romanés.

‘L’escola canta’ és una iniciativa de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Castelló en col·laboració amb el Servei d’Educació Plurilingüe de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana que ha estat valorada positivament per tots els centres participants, i que a més comptarà amb la Fundació Soler i Godes que sufragarà una samarreta especial del dia per a cada xiquet i xiqueta i també s’encarregarà d’enregistrar l’esdeveniment en vídeo i àudio.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,626FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià