16.2 C
Valencia

Castelló aprova un programa anual de dinamització per a impulsar el comerç local

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Promoure la dinamització comercial i incentivar la participació activa de comerciants, restauradors o veïns en l’organització d’esdeveniments d’oci amb finalitats comercials. Aquests són dos dels objectius del programa anual de dinamització comercial promogut per la Regidoria d’Impuls Econòmic i Ocupació que permetrà organitzar activitats d’oci els dissabtes d’11.00 a 15.00 hores. La Junta de Govern Local ha aprovat hui la proposta presentada pel departament municipal de Comerç.

La regidora d’Impuls Econòmic i Ocupació, Patricia Puerta, ha destacat que es tracta d’un projecte que “facilita a comerciants, hostalers i altres serveis l’organització d’esdeveniments els dissabtes al matí com a element de dinamització del teixit comercial de la ciutat de Castelló”.

En aquest sentit, l’edil Patricia Puerta ha explicat que es tracta d’una mesura que “pretén que es puga gaudir d’espais urbans repartits per tots els districtes per a atraure la ciutadania i facilitar així les activitats d’oci com a element dinamitzador del comerç i l’activitat econòmica”.

El programa té una vigència d’un any, de febrer de 2019 a gener de 2020- excloent la realització d’activitats durant les festes de la Magdalena, del 23 al 31 de març-, la temporada de Nadal (del 16 de desembre al 10 de gener de 2020) ni els dissabtes en els quals coincidisca alguna activitat dinamitzadora que es programe des de l’Ajuntament.

- Publicitat -

El programa anual de dinamització comercial inclou activitats d’oci com a concerts, teatre, tallers o compte contes, entre altres. Podrà adherir-se a aquest projecte qualsevol ciutadà o ciutadana que estiga donada d’alta en una activitat comercial o de serveis a la ciutat i la seua autorització requerirà el compliment dels requisits necessaris, inclosos els tècnics, el compliment de les ordenances municipals aplicables i la presentació amb almenys un mes d’antelació de la sol·licitud acompanyada de la documentació necessària.

Les actuacions es podran organitzar en qualsevol punt de la ciutat sempre que no generen problemes de mobilitat, a la circulació de vehicles de motor, a la seguretat ni molèsties als veïns. A més, els actes acollits a aquest programa anual de dinamització comercial hauran de ser compatibles amb els organitzats per l’Ajuntament de Castelló en via pública i no es podran autoritzar dissabtes consecutius a un mateix establiment.

- Publicitat -

L’edil Patricia Puerta ha assegurat que “aquest programa té com a objectiu facilitar l’organització d’activitats d’oci per a dinamitzar qualsevol punt de la ciutat en un horari de clara vocació comercial” i ha explicat que respon a una demanda traslladada pels mateixos establiments comercials i d’hostaleria per a “tindre més alternatives de dinamització i com a element d’atracció de nous clients o de fidelització”.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DipVal_PMUS Ayora

Segueix-nos

13,319FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Mor Susana Zamora, regidora de l’Alcúdia de Veo

L'Ajuntament ha comunicat la defunció en un comunicat a través de les xarxes socials.

Aglomeracions en les principals zones comercials del país en el primer cap de setmana ‘nadalenc’ i de compres

Pel centre de ciutats com Madrid, València, Saragossa o Gijón es van succeir durant tota la jornada imatges de carrers replets de persones, on era pràcticament impossible mantenir la distància de seguretat.

El 90% dels residents de El Collet de Benicarló estan contagiats de coronavirus

La residència, de titularitat municipal, està sota vigilància de control sanitari per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Ferit un motorista a Betxí en xocar amb un porc senglar

L'home ha sigut traslladat a l'Hospital de la Plana.

Borriana prorroga fins al 5 de gener l’exposició ‘El campanar: memòria d’una reconstrucció 1942-1945’

El passat dia 10 de novembre es van complir setanta-cinc anys de la col·locació de l'última pedra del campanar de Borriana.
- Advertisement -

: Valencià