El PP de Castelló proposa la creació d’una comissió bilateral entre el consistori i el CD Castelló

Carrasco: “Proposem una taula de diàleg on es negocie el conveni de cessió del Castalia així com la reforma de l'estadi”.

Publicitat

El Grup Municipal Popular ha registrat una moció, que portarà al ple d’abril, en la qual proposa la creació d’una comissió bilateral entre el consistori, amb representació de tots els grups polítics, i el CD Castelló, per a iniciar un diàleg entre les parts en el qual es treballe conjuntament amb l’objectiu d’aconseguir acords.

La portaveu popular, Begoña Carrasco, explica que després d’haver pres possessió una nova directiva al capdavant del club albinegre, a mitjan any passat, “és moment de treballar per la millora de les instal·lacions esportives en col·laboració amb el CD Castelló”.

PublicitatRovira  

“Proposem que es cree una taula de diàleg, en la qual s’acosten postures entre les parts, on es coneguen les necessitats més immediates per a escometre una actuació de millora de les instal·lacions municipals del Castalia, que vetlen per la seguretat de tots els afeccionats i visitants que acudeixen amb motiu de cada trobada esportiva”, apunta Carrasco.

“Que en aquesta taula de treball o comissió bilateral es negocie la redacció d’un conveni de cessió de les instal·lacions de Castalia al CD Castelló, com sempre s’ha fet, que siga fruit de l’enteniment i no de la imposició, en el qual no prevalguen els colors polítics, sinó l’interés social dels castellonencs”, assenyala la portaveu.

“La relació entre ambdues institucions ha de ser entesa en clau de ciutat, independentment dels colors polítics. El CD Castelló conjumina un sentiment d’orgull de ciutat, comuna entre els castellonencs, i cap partit hauria d’aprofitar-se del mateix per a fer un ús partidista”, afig la popular.

Finalment, “proposem que aquesta comissió bilateral servisca per a posar a la disposició de les parts i explicar quants informes municipals consten referent a la situació de les instal·lacions de Castalia, així com l’exposició del Pla de Viabilitat encarregat per la directiva del CD Castelló, en llaures a la total transparència documental”, finalitza Carrasco.

PublicitatJuega Limpio Orihuela