30.9 C
Valencia

El PP de Castelló proposa la creació d’una comissió bilateral entre el consistori i el CD Castelló

Carrasco: “Proposem una taula de diàleg on es negocie el conveni de cessió del Castalia així com la reforma de l'estadi”.

- Publicitat -AVL

El Grup Municipal Popular ha registrat una moció, que portarà al ple d’abril, en la qual proposa la creació d’una comissió bilateral entre el consistori, amb representació de tots els grups polítics, i el CD Castelló, per a iniciar un diàleg entre les parts en el qual es treballe conjuntament amb l’objectiu d’aconseguir acords.

La portaveu popular, Begoña Carrasco, explica que després d’haver pres possessió una nova directiva al capdavant del club albinegre, a mitjan any passat, “és moment de treballar per la millora de les instal·lacions esportives en col·laboració amb el CD Castelló”.

“Proposem que es cree una taula de diàleg, en la qual s’acosten postures entre les parts, on es coneguen les necessitats més immediates per a escometre una actuació de millora de les instal·lacions municipals del Castalia, que vetlen per la seguretat de tots els afeccionats i visitants que acudeixen amb motiu de cada trobada esportiva”, apunta Carrasco.

“Que en aquesta taula de treball o comissió bilateral es negocie la redacció d’un conveni de cessió de les instal·lacions de Castalia al CD Castelló, com sempre s’ha fet, que siga fruit de l’enteniment i no de la imposició, en el qual no prevalguen els colors polítics, sinó l’interés social dels castellonencs”, assenyala la portaveu.

“La relació entre ambdues institucions ha de ser entesa en clau de ciutat, independentment dels colors polítics. El CD Castelló conjumina un sentiment d’orgull de ciutat, comuna entre els castellonencs, i cap partit hauria d’aprofitar-se del mateix per a fer un ús partidista”, afig la popular.

Finalment, “proposem que aquesta comissió bilateral servisca per a posar a la disposició de les parts i explicar quants informes municipals consten referent a la situació de les instal·lacions de Castalia, així com l’exposició del Pla de Viabilitat encarregat per la directiva del CD Castelló, en llaures a la total transparència documental”, finalitza Carrasco.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,692FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.
- Advertisement -

: Valencià