‘Compromís serà de nou l’opció més útil’ de Jordi Navarrete

Navarrete: "Fins a l’arribada de Compromís ningú plantejava amb fermesa al Congrés i al Senat la necessitat de millorar el nostre finançament per deixar de ser els pobres de l’Estat"

El pròxim 28 d’abril estem de nou cridats a votar. El bipartidisme ha suposat, sense dubte, un mal negoci per als valencians. Les nostres reivindicacions i necessitats no han estat mai ateses per PP ni PSOE. Fins a l’arribada de Compromís ningú plantejava amb fermesa al Congrés i al Senat la necessitat de millorar el nostre finançament per deixar de ser els pobres de l’Estat, aquells endeutats fins a les celles i els que no tenim més remei que prestar serveis a la nostra població amb pocs diners, el que no ens fa iguals de cap de les maneres.

Els partits tradicionals són els culpables de tot açò i de l’endarreriment que acumulem, el que resta possibilitats a les futures generacions, competitivitat als nostres sectors productius, viabilitat als negocis d’interior i, en definitiva una pèrdua en la nostra qualitat de vida. Des de la imparable arribada de Compromís a les institucions (a les diputacions, Corts Valencianes, Congrés, Senat i Unió Europea), hem treballat per convertir la política en quelcom que ens beneficie com a poble.

Al Senat concretament, esta cambra que hi han denostat aparcant allà als expresidents i corruptes, hem presentat milers d’iniciatives referides als nostres pobles. Com a exemples, ens hem preocupat per la citricultura valenciana, vetant en solitari l’Acord europeu amb Sud-àfrica que van rebutjar únicament el nostre grup; per desbloquejar les inversions a tota la xarxa ferroviària valenciana i demanar la seua transferència, per reclamar la gratuïtat de l’AP7 o exigir actuacions a la Confederació Hidrogràfica de nord a sud del País Valencià, ja que té abandonat el domini públic d’una forma totalment irresponsable.

Hem presentat milers d’esmenes als Pressupostos de l’Estat que han estat rebutjades per PP, PSOE i Cs principalment. Ni una sola ha prosperat com a conseqüència de la inestabilitat política. Saben Vostés que fins a l’arribada de Compromís ningú s’interessava per l’agricultura valenciana? Per això ens calen més suports encara, per seguir sumant veus que es planten a Madrid per dir que ja n’hi ha prou d’abús i per a propiciar una reconversió del Senat en una cambra territorial on s’analitzen aspectes territorials sense frontismes, sense revengisme i que deixe de ser un búnquer que bloqueja possibles solucions i l’entesa entre els territoris de l’Estat. El vot més útil, serà el de Compromís.

 

Jordi Navarrete Pla, candidat de Compromís al Senat per Castelló i Membre de la Diputació Permanent del SenatCatalanSpanish