El director de la Banda de Castelló justifica el no haver fet el concert del Lledó

Ramón Segarra : “lamente profundament el perjudici que s'ha causat tant a la Real Confraria de la Mare de Déu del Lledó com a totes i cadascuna de les persones que es trobaven eixa vesprada en l'Auditori".

El director de la Banda de Castelló, José Vicente Ramón Segarra, ha enviat un comunicat per a explicar per què va haver de suspendre el concert en honor a la Mare de Déu del Lledó, que havia d’haver-se celebrat dilluns passat en l’Auditori davant 400 persones.

El director ha explicat que “malgrat que en aquest moment em trobe en situació de baixa laboral, amb la prescripció mèdica de romandre al marge de qualsevol tema relacionat amb l’àmbit laboral, davant les notícies referides a la suspensió del concert del passat 30 d’abril en l’Auditori de Castelló”, Ramón Segarra ha volgut deixar clar que “l’informe mèdic d’incapacitat temporal de data 30 d’abril de 2018, va ser comunicat per mi, oficialment via e-mail, als departaments corresponents de l’Ajuntament, dins de l’horari de la jornada laboral del mateix 30 d’abril”, ja que segons el consistori no havien sigut informats.

A més, el director ha demanat disculpes “lamente profundament el perjudici que s’ha causat tant a la Real Confraria de la Mare de Déu del Lledó com a totes i cadascuna de les persones que es trobaven eixa vesprada en l’Auditori. A elles els vull agrair especialment la col·laboració i la il·lusió conjunta bolcada en els concerts, serenates i processons dels últims sis anys. A tots, expressar-los el meu desig de poder revertir en un futur la sensació amarga del passat dilluns, i fer-los arribar una afectuosa salutació”.

Ramón Segarra ha insistit que “el meu estat anímic, al que arribe després de mesos suportant situacions d’assetjament, ja denunciades, que persisteixen hui dia, ha afectat la meua salut fins al punt que em va ser impossible afrontar un concert que, com en anys anteriors, havia programat amb il·lusió”.

Per a finalitzar, el director de la Banda de Castelló, ha donat les gràcies “a tots els periodistes que han intentat posar-se en contacte amb mi per a donar-me l’oportunitat d’explicar-me i als quals no m’ha sigut possible atendre. Prec i espere que comprenguen la meua situació, estat de salut i prescripció mèdica que m’obliga a romandre al marge de més polèmiques relacionades amb el meu entorn laboral”.

CatalàEspañol