15.7 C
Valencia

Castelló controlarà les aglomeracions en la nit de Sant Joan

L'Ajuntament de Castelló activarà un dispositiu especial de vigilància i control d'accessos a les platges encara que el regidor de Seguretat Pública i Emergències, Omar Braina ha recordat que el consistori va suspendre l'organització de totes les activitats que cada any se celebren

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament de Castelló activarà un dispositiu especial de vigilància i control d’accessos a les platges per a evitar aglomeracions amb motiu de la Nit de Sant Joan. El regidor de Seguretat Pública i Emergències, Omar Braina, ha participat aquest divendres en una Junta Local de Seguretat extraordinària, celebrada en la Subdelegació del Govern, per a abordar el dispositiu de seguretat a desplegar durant aquesta jornada.

Braina ha recordat que el consistori va suspendre l’organització de totes les activitats que cada any se celebren amb motiu d’esta festivitat com a mesura de precaució davant l’emergència sanitària per coronavirus. Per això, ha apuntat que la normativa general impedeix encendre fogueres i que l’ordenança municipal de platges de Castelló preveu sancions d’entre 750,01 a 1.500 euros als qui accedisquen a elles amb objectes que puguen danyar la integritat física de les persones, vidre, llandes, bombones de gas, líquids o materials inflamables.

“Des de l’àrea de Seguretat Pública i Emergències activarem tot un dispositiu, incrementant la presència policial, per a garantir que no es produeix cap aglomeració ni activitats no permeses com l’accés amb líquids inflamables, botelles, llandes… sota risc de sanció”, ha indicat. A més, ha recordat que, des d’esta setmana, s’ha posat en marxa un servei de vigilància mitjançant dron que s’activarà aqueix dia per a controlar que no hi haja aglomeració de persones i alertar a la Policia Local en el cas de localitzar punts de major afluència.

- Publicitat -

El dispositiu per a evitar desplaçaments massius contempla també la prohibició d’estacionar en tot el carril de servei des de la rotonda de l’aeroclub fins al terme de Benicàssim. També romandrà tancat el pàrquing que habitualment s’habilita per a facilitar l’accés a la platja en la Nit de Sant Joan. La Policia Local establirà controls d’alcoholèmia i drogues als voltants i vies d’accés a la costa.

“L’objectiu d’este dispositiu especial és evitar un desplaçament massiu i aglomeracions de persones que posen en risc a la ciutadania, cal no oblidar que cal complir amb les mesures de les autoritats sanitàries per a evitar la propagació de la covid-19”, ha afirmat Braina. El regidor apel·la a la responsabilitat ciutadana per a evitar conductes i situacions que vulneren les mesures de seguretat en la desescalada i adverteix que s’imposaran les sancions que corresponguen en el cas de contravindre les ordenances municipals. 

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,070FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Diputació de València activa el teletreball per a la mitat de la seua plantilla

• L'objectiu de la corporació provincial, amb una plantilla de 1.200 treballadores i treballadors, és garantir els serveis que presta la institució preservant la salut del funcionariat

L’equip municipal de Benaguasil compleix quasi el 60% del seu programa electoral en any i mig de legislatura

Quan es compleix pràcticament any i mig des de l'inici de la legislatura, l'equip popular de Benaguasil liderat per l'alcalde i diputat provincial Ximo Segarra Castillo, fa balanç de la gestió duta a terme d'estos primers divuit mesos.

Benitatxell tampoc cobrarà l’ocupació de terrasses als bars durant 2021

• Es tracta d'una nova mesura per a pal·liar els efectes de la crisi del Covid-19, junt amb les ajudes als autònoms i xicotetes empreses

València destina 1,6M€ per a ajudar als establiments hostalers i de la restauració

Tots els establiments que van sol·licitar l'ajuda i compleixen els requisits s'han beneficiat de la subvenció per al suport al sector de la restauració

Sanitaris de l’UCI del General, desbordats per la falta de mitjans davant l’augment de casos COVID

La última víctima mortal portava 40 dies hospitalitzada. D'altra banda, personal de l'hospital denuncia que els obliguen a portar els EPIS de seguretat més hores de les recomanables perquè no hi ha prou material de protecció.
- Advertisement -

: Valencià