La província de Castelló acomiadarà l’any amb un ple total en destinacions d’interior

El Govern Provincial preveu per a Nit de cap d'any unes excel·lents quotes d'ocupació del 100% en la majoria de les destinacions de muntanya.

La província de Castelló acomiadarà l’any 2017 amb una ocupació turística de rècord durant el cap de setmana vinent per la Nit de cap d’any. Unes previsions optimistes, que s’eleven al 96% en el cas del turisme d’interior i al 85% en els establiments de costa oberts durant aquestes dates. Així ho indica l’enquesta telefònica realitzada als establiments turístics per part dels tècnics del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de Castelló, que apunta a més a un ple total, del 100%, en la majoria de destinacions d’interior, ja que és el lloc més escollit pels visitants que trien la província per a acomiadar l’any.

El vicepresident provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha valorat positivament aquestes previsions que “confirmen que estem contribuint a posicionar la província com a destinació entre els mercats de proximitat més interessants, ja que és precisament aquest perfil, el turista que ve de la mateixa Comunitat o de llocs propers d’altres comunitats el que predomina entre les persones que trien la província per a acomiadar l’any”.

A més, Martínez ha assenyalat que “enguany, en coincidir Nit de cap d’any en diumenge, l’estada s’allarga en la majoria dels casos a tot el cap de setmana, això és especialment beneficiós per als establiments d’allotjament, però que també provocarà un efecte positiu en l’oferta complementària dels pobles, amb més excursions a centres culturals, visites a municipis i consum en els establiments”.

Quant al perfil del turista que predomina durant aquestes dates en la província, es tracta majoritàriament d’un visitant de la mateixa Comunitat Valenciana, de perfil jove, que viatja en família o amb amics i que tria majoritàriament establiments d’allotjament hoteler, decantant-se també per allotjaments rurals a l’interior.

La Diputació de Castelló donarà una altra injecció decisiva al turisme provincial en 2018 en dedicar-li un pressuposat rècord de 5.384.600 euros.

CatalanSpanish