20 C
Valencia

Castelló destinarà 210.000 euros a entitats socials per a pal·liar els efectes de la covid-19

Benestar Social aprova una convocatòria d'ajudes per a projectes destinats a minimitzar l'impacte econòmic i social de la pandèmia.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de Castelló ha aprovat la convocatòria i bases per a la concessió de subvencions destinades al foment de projectes que realitzen les associacions i entitats prestadores de serveis socials que enguany aniran destinades a projectes dirigits a pal·liar i minimitzar els efectes de la covid-19 en la població. La línia d’ajudes convocades per la Regidoria de Benestar Social, Dependència i Infància, ascendeix a un total de 210.000 euros.

El regidor de l’àrea, José Luis López, ha explicat que la tramitació d’aquesta línia anual d’ajudes destinades al foment de projectes per part d’entitats i associacions prestadores de serveis socials a Castelló es va veure suspesa per la declaració de l’estat d’alarma. “Per això, decidim redirigir aquesta convocatòria per a destinar les ajudes al foment de projectes que contribuïsquen a minimitzar l’impacte econòmic i social que la pandèmia està produint en les famílies i persones en risc o situació de vulnerabilitat, així com a aconseguir que els efectes negatius que la crisi sanitària ha provocat en els col·lectius més vulnerables no es prolonguen en el temps i no es cronifiquen”, ha destacat López.

Així, en aquesta convocatòria es cofinançaran aquells projectes que incorporen actuacions de caràcter social dirigides a l’atenció, prevenció, contenció de les conseqüències derivades de la pandèmia de la covid-19, de les mesures adoptades per l’Estat, les Comunitats Autònomes o les entitats locals per a combatre-la, amb prioritat d’aquells projectes que es destinen exclusivament i en la seua integritat a l’atenció, prevenció, contenció i/o rehabilitació social i física de les persones davant la covid-19.

Els objectius que persegueix aquesta convocatòria són el de minimitzar l’impacte econòmic i social de la pandèmia sobre famílies, infància i adolescència, persones en risc o situació de vulnerabilitat, persones i familiars de persones amb malalties cròniques, discapacitat, dependència i/o envelliment, en persones migrants, refugiades i asilades, en les persones sense llar, així com en les persones pertanyents a grups ètnics minoritaris amb especials dificultats.

També, aconseguir que els efectes negatius de caràcter social i econòmic -com són la desigualtat, la pobresa, l’exclusió social, la marginació o qualsevol altra forma de discriminació– que la crisi sanitària està provocant en els col·lectius més vulnerables, no adquirisca caràcter permanent o estructural en el temps. 

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,784FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Un brot per contacte social deixa 3 contagiats de coronavirus més a l’Alcúdia

La Comunitat Valenciana ha registrat en l'última jornada 621 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR

Onda registra un brot de coronavirus per contacte social

La Comunitat Valenciana ha registrat en l'última jornada 621 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR,

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’oci de Benimodo

Este brot afecta 8 persones, totes elles han donat positiu en les proves PCR i actualment guarden quarantena així com les persones amb les quals ha tingut un contacte pròxim.

Dos brots en Carlet per contacte social provoquen 15 positius més

Malgrat les mesures que Carlet ha imposat després de les no-festes. Esta localitat de la Ribera se situa en el punt de mira de Sanitat per l'alt volum de casos positius que té.

Teulada registra un brot de coronavirus per contacte social

Les persones que han donat positiu romanen confinades per ordre de la Conselleria de Sanitat.
- Advertisement -

: Valencià